Ένας χρόνος χωρίς το δικηγόρο που κατέρρευσε στα Δικαστήρια

Ηράκλειο
Ένας χρόνος χωρίς το δικηγόρο που κατέρρευσε στα Δικαστήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος πέρασε από το χαμό του δικηγόρου Γιώργου Τζατζαράκη.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός δικηγόρος έσβησε στα 58 του χρόνια όταν κατέρρευσε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η είδηση έγινε γνωστή και σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, συναδέλφους συγγενείς και φίλους, οι οποίοι την Κυριακή θα ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη του. Πρόκειται για ένα χρόνο ανείπωτου πόνου, αφού ο Γιώργος Τζατζαράκης έφυγε ξαφνικά

Συγκεκριμένα, το ετήσιο μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στις Πατέλες.

Το χρονικό της κατάρρευσης στα δικαστήρια

Το περιστατικό σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2017 και ο ίδιος κατέρρευσε στη διαδικασία της προσφώνησης δηλαδή την ώρα που εκφωνούνταν υποθέσεις. Ένας δικηγόρος τον συγκράτησε για να μην πέσει κάτω. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μάλιστα φτάνοντας ο γιατρός του ΕΚΑΒ τον βρήκε χωρίς σφυγμό.

Διασωληνώθηκε και τον έφεραν με καρδιακό παλμό πια στο Βενιζέλειο, κάνοντας του ωστόσο συνεχώς καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση εντός του ασθενοφόρου. Έμεινε για κάποιες μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι που κατέληξε.

«Είχε πρόβλημα καρδιάς αλλά δεν το γνώριζε…»

Όπως είχε αναφέρει πέρυσι ο διευθυντής της Μονάδας εντατικής θεραπείας Ανέστης Κιούλπαλης στο neakriti.gr «Ο ασθενής έπαθε ανακοπή στα δικαστήρια και του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Έχει ιστορικό σακχαρώδους διαβήτη και κάπνιζε. Έχει πρόβλημα καρδιάς αλλά δεν το γνώριζε…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News