Ηράκλειο

Οπωροκηπευτικά και είδη παντοπωλείου σε όσους έχουν ανάγκη

Ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους οι ωφελούμενοι;

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Διανομή οπωροκηπευτικών και ειδών παντοπωλείου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο δήμο Μινώα Πεδιάδας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, την Πέμπτη 1 Μαρτίου και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 8:30 - 12:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο  πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913.

 

Σχόλια