Στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ο υπουργός

Ηράκλειο
Στην Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ο υπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα μηνύματα που λαμβάνει είναι αισιόδοξα, τόνισε ο υπουργός.

Με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ. Μιχάλης Μαρακάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών του πρώτου με θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης και τοπικές επιχειρηματικές μονάδες. Η συνάντηση έλαβε χώρα στο κατάστημα της Τράπεζας στο Ηράκλειο, επί της Λεωφόρου Κνωσού 212.

Μετά την συνάντηση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, κ. Μιχάλης Μαρακάκης δήλωσε: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Υπουργό Οικονομικών για ζητήματα οικονομίας, τοπικής ανάπτυξης αλλά και για την πορεία του Τραπεζικού κλάδου. Αναφερθήκαμε επίσης και σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την στάση του Υπουργού, ο οποίος βρίσκεται πάντα έμπρακτα δίπλα στον θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών αλλά και στην Τράπεζα μας αναγνωρίζοντας το έργο μας».

O κ. Τσακαλώτος βρίσκεται σήμερα στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιούν το Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος–Τμήμα Ανατολικής Κρήτης με θέμα «Έξοδος & ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News