default-image

Έκλεβε μανιωδώς αυτοκίνητα & έκανε ανάληψη με "ξένες" κάρτες

Κρήτη
Έκλεβε μανιωδώς αυτοκίνητα & έκανε ανάληψη με "ξένες" κάρτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φόβος και ο τρόμος σε περιοχές του Ηρακλείου είχε γίνει 29χρονος  οποίος σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται πίσω από συνολικά 15 υποθέσεις κλοπών σε αυτοκίνητα .Ο άντρας συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ δεν δίσταζε να κάνει αναλήψεις με κλεμμένες κάρτες.  

Αρχικά σε έλεγχο που του έγινε το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τραπεζικές κάρτες, αστυνομική ταυτότητα επ΄ονόματι τρίτου και κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε κλέψει στο παρελθόν από φορτηγό και ΙΧ τα παραπάνω προσωπικά έγγραφα και συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΩΤΑ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ "ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ"

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 29χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 31.08.2017 έως  και την 17-01-2018 είχε διαπράξει επιπλέον 13 κλοπές σε αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή (βιντεοκάμερα με τα αξεσουάρ της), κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 5.000 ευρώ.

Επιπλέον, με τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες ιδιοκτησίας 26χρονου πραγματοποίησε αναλήψεις χρημάτων και μια συναλλαγή σε κατάστημα,  αφαιρώντας συνολικά  το χρηματικό ποσό  των 1.428 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News