default-image

Πρωτοχρονιά στην ΚΡΗΤΗ ΤV!

Ηράκλειο
Πρωτοχρονιά στην ΚΡΗΤΗ ΤV!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ TV, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε μέρη γνώριμα και αγαπημένα, με αγαπημένους καλλιτέχνες, στα λατρεμένα Ανώγεια και στη Μυρτιά, το χωριό του μεγάλου στοχαστή Ν. Καζαντζάκη.

Υπόσχεται να μας... "μαγειρέψει", προτείνοντας μας ιδιαίτερες συνταγές για ένα σούπερ εορταστικό τραπέζι. Υπόσχεται να μας προβληματίσει για την αξία του χρόνου στη ζωή μας, αλλά και με σκέψεις για τη νέα χρονιά που ανατέλλει, το 2018!  Υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τραγούδια, κάλαντα και χορούς, με αγαπητά παιδιά της Κρητικής μουσικής, αλλά και να μας πάει μέχρι το Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Μην το χάσετε, πλούσιο και... εορταστικό!

ΠΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου - Ώρα 16:30

Ο Βασίλης Πατσής συνεχίζει την εορταστική βόλτα του στα Χανιά, στο παγωμένο δάσος του δημοτικού κήπου και σας προτείνει έξι διαφορετικά πιάτα.

Μανιταρόσουπα με λαχανικά και πτησάνι,

αλμυρό τσιζ κέικ με μαρμελάδα, πιπεριάς ρυζοσαλάτα με γαρίδες και σάλτσα γιαουρτιού με εσπεριδοειδή χοιρινό με δαμάσκηνα, φιλέτο χοιρινό γουέλινκτον Τράιφλ με μελομακάρονα και κρέμα μαλεμπί με μαστίχα. Ετοιμαστείτε για ένα super εορταστικό τραπέζι για το ρεβεγιόν σας και καλή επιτυχία!

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΟΓΟΣ  

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου - Ώρα 15:30

Η Αξία του Χρόνου στη ζωή μας.

«Να χρησιμοποιείτε σωστά το χρόνο σας» είναι η προτροπή του Απ. Παύλου, που φανερώνει την αξία του χρόνου στη ζωή του Ανθρώπου, αλλά και την ανάγκη για σύνεση και σωφροσύνη στη διαχείρισή του.

Σκέψεις για τη νέα χρονιά που ανατέλλει, το 2018!

Ανάδειξη κρίσιμων και διαχρονικών μηνυμάτων για το Χρόνο και τη δωρεά αυτή του Θεού στον Άνθρωπο αυτά και άλλα πολλά σε μια συζήτηση που φωτίζει τις καρδιές μας με μηνύματα ζωής που αξίζει να ακούσεις με την συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου - Ώρα 21:45

Με τραγούδια, κάλαντα και χορούς έρχεται το «Μουσικό Καφενείο» του Γιώργου Χυντηράκη την Κυριακή το βράδυ αμέσως μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με μια χαρούμενη παρέα που απαρτίζεται από τους: Γεωργία Φραγκιαδάκη, Γωγώ Λιδάκη, Γεωργία Πρατοπούλου, Άρη Ζερβό, Ραφαέλα Κατσουλάκη και το εξαιρετικό Κρητικό μουσικό σύνολο του Βαγγέλη Παπαδάκη και Γιώργου Χριστονάκη.

Χορεύει ο Όμιλος «Παπαδόκωστα».

Ελάτε να υποδεχτούμε χαρούμενα τον καινούργιο χρόνο και να του φτιάξουμε και εκείνου την διάθεση, για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη και πιο ευτυχισμένη!

ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ  

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου - Ώρα 00:00

Ο Ανδρέας Μανωλαράκης ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της Κρητικής μας μουσικής με καταγωγή από τα Χανιά έρχεται με το συγκρότημα του στο εορταστικό «Έλα Κοντά» με την Αναστασία Μπιτζιλέου να μας ξεσηκώσει με το στυλ του, τα τραγούδια του και την μουσική του!

Οι Σχολές Κρητικών Παραδοσιακών Χορών Μαυρόκωστα πλαισιώνουν τον ταλαντούχο καλλιτέχνη ενώ μουσικοί και φίλοι του Ανδρέα δίνουν ευχές για την νέα χρονιά.

Μια άκρως εορταστική παρέα που σκοπό έχει να σας μεταδώσει κέφι, όμορφα λόγια, υπέροχους στίχους και μαντινάδες!

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου - Ώρα 18:00

Ο Χρήστος Νέζος μας ταξιδεύει στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, το Μύλο των Ξωτικών, με την αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Στο μαγικό Μύλο των Ξωτικών ταξίδεψαν ο Χρήστος και η Μελίνα με το Πολικό express και περιπλανήθηκαν στο παραμυθένιο πάρκο. Εκεί τους υποδέχεται η Φιλαρμονική του Δήμου Τρικάλων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Επισκέπτονται τον Άη Βασίλη, όπου η Μελίνα Ασλανίδου εξιστορεί τις παιδικές της ιστορίες και στέλνει το γράμμα της μέσα στο πιο εντυπωσιακό ταχυδρομείο, σε αυθεντικά βαγόνια τραίνου.

Η εκπομπή ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό live μέσα στις παλιές εγκαταστάσεις του Μύλου Ματσόπουλου, όπου η Μελίνα μας ταξιδεύει με τις επιτυχίες της και κάνει ένα αφιέρωμα στους Τρικαλινούς ερμηνευτές Τσιτσάνη, Μητροπάνο αλλά και πολλούς άλλους!

ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ  

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου - Ώρα 21:45

Ένας χρόνος έφυγε αφήνοντας πίσω χιλιάδες στιγμές όμορφες και άσχημες. Ανήμερα της πρωτοχρονιάς σε ώρα αιχμής θυμόμαστε τις δυνατές στιγμές της χρονιάς παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Μια διαφορετική εκπομπή με στοιχεία συγκίνησης και χαράς με καλεσμένους τους ανθρώπους της ΚΡΗΤΗ TV, της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», του Ράδιο 98,4 και του portal neakriti.

Είκοσι επτά χρόνια ΚΡΗΤΗ TV σε ώρα αιχμής με επετειακή διάθεσή, μιλάμε για την ιστορία της ΚΡΗΤΗ TV, βλέπουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα του 2017 και στήνουμε ένα πρωτοχρονιάτικο party στο 98,4!

Μία εναλλακτική εορταστική εκπομπή που τα 'χει όλα και σας καλεί να τα ζήσουμε μαζί όπως τα ζούμε 27 χρόνια.

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά πρόσωπα θα είναι εκεί!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ   

Τρίτη 2 Ιανουαρίου - Ώρα 22:00

Την Τρίτη 2/1 στις 22:00 «Κάνουμε Πράξη την Αγάπη» για τα παιδιά της "Ηλιαχτίδας" με μπόλικη... μαγεία και διαδραστικά παραμύθια σε ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

"Σύμμαχοι" μας ο μάγος Zakris με τον βοηθό του Τρίτωνα, η αγαπημένη ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη και φυσικά οι εθελοντές της δομής οι οποίοι δημιούργησαν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας φίλους! Παράλληλα μέσα από ανθρώπινες ιστορίες γνωρίζουμε το έργο της "Ηλιαχτίδας" που εδώ και 25 χρόνια στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικά νοσήματα και τις οικογένειες τους.

Ένα επεισόδιο γεμάτο συναισθήματα και όμορφα μηνύματα για τη δύναμη της ψυχής που...κινεί βουνά!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ  

Τρίτη 2 Ιανουαρίου - Ώρα 23:00

Ο Γιάννης Χαρούλης ταξιδεύει την ψυχή και το μυαλό μας! Ζήστε ξανά στιγμές και τραγούδια από την μεγάλη του συναυλία στο Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Χαρούλης με τους μουσικούς του μάγεψε το κατάμεστο Παγκρήτιο Στάδιο και γέμισε χαρά τους Κρητικούς που δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν αλλά και να τον συνοδεύουν στα τραγούδια του!

Όλες οι αγαπημένες επιτυχίες του σε μια γιορτή αφιέρωμα με τον δικό μας Χαρούλη παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!

Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, και ειλικρίνεια! Είναι τα συστατικά της δικής του επιτυχίας αλλά και της δικής μας απόλαυσης!

Movies για μικρούς και μεγάλους!

Το κάλεσμα της Φύσης/Call of the Wild

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου - Ώρα 18:30

Εκεί που η φύση κυριαρχεί... κυριαρχεί και η αγάπη!

Όταν η 9χρονη Ράιαν Χέιλ, κορίτσι της πόλης, επισκέπτεται τον παππού της που μένει σε μια μικρή πόλη της Μοντάνα, δεν της αρέσει καθόλου αφού κάνει κρύο, οι κάτοικοι δεν είναι στα καλά τους και δεν υπάρχει ούτε ένα εμπορικό κέντρο. Όλα όμως αλλάζουν όταν βρίσκει έναν πληγωμένο άγριο σκύλο και κάνει καινούργιους φίλους. Μπορούν άραγε εκείνη και ο αγαπημένος της πια σκύλος, Μπακ, να κερδίσουν τους αγώνες ταχύτητας με έλκηθρο ή ο Μπακ θα νιώσει το κάλεσμα της φύσης…

Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Μπότομς, Γουές Στάντι Ρίτσαρντ Γκαμπάι.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΧΙΜΠΑΤΖΉΔΕΣ/Space Chimps

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου - Ώρα 10:30

Από τον δημιουργό του ΣΡΕΚ!

Τρεις χιμπατζήδες της ΝΑΣΑ στέλνονται σε ένα μακρινό γαλαξία με μοναδική αποστολή να σώσουν έναν πλανήτη από τον κακό δικτάτορα Ζάρτογκ. Ανάμεσα στο πλήρωμα βρίσκεται και ο Χαμ, εγγονός του πρώτου αστροναύτη χιμπατζή της ΝΑΣΑ, ο οποίος αγαπάει μεν την περιπέτεια αλλά είναι από τη φύση του ανεπίδεκτος μαθήσεως.

Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια και την εμψύχωση τόσο της θαρραλέας αστροναύτη Λούνα όσο και του πάντα σε ετοιμότητα διοικητή τους Τιτάνα, ο "λουφαδόρος" χιμπατζής θα ρισκάρει τα πάντα στην προσπάθειά του να σώσει τους απροστάτευτους κατοίκους του μακρινού πλανήτη και να κερδίσει επάξια τον τίτλο του ήρωα.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ/THE HOAX

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου - Ώρα 00:00

Ποτέ μην αφήσετε την αλήθεια να φανερώσει ένα καλοστημένο ψέμα!

Ο χαρισματικός και γοητευτικός συγγραφέας Κλίφορντ Ίρβιν καταφέρνει να πείσει τον κόσμο ότι είναι ο συγγραφέας της μοναδικής και αποκλειστικής βιογραφίας του δισεκατομμυριούχου Χάουαρντ Χιούζ.

Όταν το ψεύτικο βιβλίο του κυκλοφορεί ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για τον Κλίφορντ ο οποίος προσπαθεί να καλύψει τη μεγάλη απάτη που έχει στήσει και να προλάβει κάθε αντίφαση που μπορεί να προκύψει και να αποκαλύψει το μυστικό του.

Μετά από πολλά εμπόδια ο Ίρβιν βρίσκει τον εαυτό του στο κέντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας στην οποία φαίνεται να εμπλέκονται και υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.

Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Αλφρεντ Μολίνα, Ζιλί Ντελπί, Στάνλεϊ Τούτσι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News