default-image

Φόρεσαν σκούφους και τραγούδησαν τις πιο γλυκιές μελωδίες

Κρήτη
Φόρεσαν σκούφους και τραγούδησαν τις πιο γλυκιές μελωδίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν τα παιδιά τραγουδούν και μάλιστα, όταν τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες , καρδιά και ψυχή "πλημμυρίζουν" από αγαλλίαση και χαρά.

Αυτήν ακριβώς την ατμόσφαιρα κατάφεραν και δημιούργησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου .

Έβαλαν σκούφους, κόκκινα κασκόλ και με πολλές άλλες κόκκινες πινελιές τραγούδησαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια .

Οι φωνές τους πολλές φορές ταξίδεψαν τους μεγάλους σε άλλες εποχές, τότε που και εκείνοι ήταν παιδιά, ενώ  το μυαλό έστω και λίγο «ξελάφρωσε» από καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Εκτός από τους γονείς και οι δάσκαλοι παρακολουθήσαν με ενθουσιασμό την εορταστική εκδήλωση ενώ όλοι τους με ένα ζεστό χειροκρότημα απηύθυναν το δικό τους ευχαριστώ στη  δασκάλα της μουσικής του σχολείου.

Η κ. Ηρώ Κουλιεράκη, κατάφερε να δέσει με τον πιο αρμονικό τρόπο τους μαθητές της Α, Β,Γ, Δ τάξης  και σε ένα πραγματικά όμορφα στολισμένο σκηνικό να μετατρέψει την αίθουσα των πολλαπλών χρήσεων σε μία αίθουσα πλημμυρισμένη από αγάπη , μελωδίες και χαρά ενώ η αποχαιρετίστηρια ομιλία της με τις ευχές της στο τέλος της εκδήλωσης,  προκάλεσε συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News