default-image

Miss Κρήτη 2017: Δείτε τις 14 πιο όμορφες Κρητικοπούλες

Ηράκλειο
Miss Κρήτη 2017: Δείτε τις 14 πιο όμορφες Κρητικοπούλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε ο πιο λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς της Κρήτης με την... καρδιά του να "χτυπά" στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο κινηματοθέατρο "Αστόρια".

Από νωρίς το απόγευμα κόσμος πλημμύρισε το θέατρο για να δει από κοντά την πασαρέλα των 14 καλλονών που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, είτε φορώντας εσώρουχα είτε τουαλέτες.

Λαμπερή και η Ιωάννα Μαλέσκου, Β' Αναπληρωματική Miss Κρήτη 2013 και παρουσιάτρια της ΚΡΗΤΗ TV,  που στην έναρξη της βραδιάς μαγνήτισε τα βλέμματα με τον εντυπωσιακό χορό της, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς δίνει το δικό της στίγμα στο διαγωνισμό με το χιούμορ και το χαμόγελό της.

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους η Star Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης αλλά και πολλές άλλες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 14 κοπέλες από όλη την Κρήτη ενώ η προετοιμασία τους έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου.

Το κοινό μπορεί και φέτος να συμμετέχει ενεργά στην ανάδειξη της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Γιάνγκ 2017, αφού έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στέλνοντας sms, την αγαπημένη του φιναλίστ!

Φωτογραφίες: Μάνος Χαλαμπαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News