default-image

ΒΙΠΕ: Τα πρόσωπα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Κρήτη
ΒΙΠΕ: Τα πρόσωπα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ότι τα λουκέτα στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου δείχνουν ότι η κατάσταση είναι κατά πολύ καλύτερη σε σχέση με άλλες βιομηχανικές περιοχές της χώρας, σημειώνουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Σε εποχές βαθιάς οικονομικής ύφεσης που εξηγούν ότι έχουν μετατρέψει σε εφιάλτη την καθημερινότητα ενός επαγγελματία που προσπαθεί να κρατήσει την επιχείρησή του ζωντανή και ταυτόχρονα να ανταποκριθεί στις  απαιτήσεις των οικονομικών μέτρων.

Σε ένα ζωντανό οικονομικό κύτταρο όπως η βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου όμως πέραν της δύσκολης καθημερινότητας σε έναν αγώνα στίβου όπως λένε που σα στόχο έχει την επιβίωση των επιχειρήσεων, η έλλειψη ενδιαφέροντος για την κάλυψη καθημερινών αναγκών αποδεικνύεται το ίδιο απογοητευτική.

Από την ασφάλεια της περιοχής και των επιχειρήσεων που δέχονται συχνά επιθέσεις, μέχρι την καθαριότητα και το φωτισμό που είναι παντελώς ανύπαρκτη παρά τα κόστη που καλούνται να καλύψουν και αφορούν τα τέλη που καταβάλουν προς την ΕΤΒΑ.

Στις εκλογές του συνδέσμου επιχειρήσεων της βιομηχανικής περιοχής  Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκαν χθες, κοινή συνισταμένη των επαγγελματιών ήταν η ανάγκη αντιμετώπισης προβλημάτων ολόκληρης της ζώνης, με κινήσεις που εξήγησαν ότι θα πρέπει να φέρουν αποτελέσματα.

Όπως την πρότασή τους το επόμενο διάστημα να καλύψουν οι ίδιοι το κόστος τοποθέτησης καμερών προκειμένου να αποφεύγονται δυσάρεστα περιστατικά που απειλούν όχι μόνο τις επιχειρήσεις αλλά και τους ίδιους τους επιχειρηματίες όπως είπαν, με αφορμή και την περιπέτεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και της οικογένειάς του.

Από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:

1. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - 59

2. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 36

3. ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 12

4. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 8

5. ΝΙΤΑΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 15

6. ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 15  και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συγκροτηθούν σε σώμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Ηρακλείου:

«Σήμερα 29/9/2017 πραγματοποιήθηκαν στην Βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.

Η προσέλευση του κόσμου της Βιομηχανικής Περιοχής για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους ήταν μεγάλη, με το αποτέλεσμα να φαίνεται και από την σταυροδοσία των υποψηφίων.  

Αναλυτικά  για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:  

1. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - 59

2. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - 36

3. ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 12

4. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - 8

5. ΝΙΤΑΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - 15

6. ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 15   

Και για την Ελεγκτική Επιτροπή:  

1. ΚΑΘΕΡΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - 37

2. ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - 22

3. ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - 20

Οι Αρχαιρεσίες θα ολοκληρωθούν με την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα.

Οι υποψήφιοι ευχαριστούν τους Επιχειρηματίες της Βιομηχανικής Περιοχής για το ενδιαφέρον τους και την στήριξή τους στον Σύνδεσμο, κάτι που θα δυναμώσει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις διεκδηκησεις του, για την Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου και το επιχειρείν γενικότερα».

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News