default-image

Κρήτη: Με παραδοσιακή βούργια σεργιανίζουν για καλό σκοπό-vid

Κρήτη
Κρήτη: Με παραδοσιακή βούργια σεργιανίζουν για καλό σκοπό-vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε την ιδέα να αλλάξει τον κόσμο και το έκανε πράξη! Ο λόγος για τον Γιώργο Ορφανό που με τη συνδρομή του Αλκιβιάδη Σπανδάγου συλλέγουν χρήματα για καλό σκοπό, ο πρώτος με τη βούργια ανά χείρας και ο δεύτερος με την κάμερα να καταγράφει το γεγονός.

Η ανταπόκριση του κόσμου τούς δίνει δύναμη για να συνεχίσουν τη δράση τους και να την επεκτείνουν και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Με μια παραδοσιακή κρητική βούργια και με σκοπό να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται σεργιανίζουν το Ρέθυμνο συλλέγοντας χρήματα για καλό σκοπό.

Έρχονται μάλιστα σε συνεργασία με καλλιτέχνες και καταστήματα που αφιλοκερδώς διοργανώνουν εκδηλώσεις με τη νεολαία να προσφέρει έτσι και αυτή τον οβολό της.

Η αρχή έγινε με το Ρέθυμνο και θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Κρήτη, γιατί όχι και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στην ιστοσελίδα "hopestreet.gr" υπάρχει η λίστα με τις ανάγκες των διάφορων συλλόγων που θα καλυφθούν.

Αυτός λοιπόν ο "δρόμος ελπίδας" ξεκίνησε από μια ιδέα του Γιώργου Ορφανού που ασπάστηκε και υλοποιήθηκε με τη συνδρομή του Αλκιβιάδη Σπανδάγου.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News