default-image

Οι πρωταγωνιστές στο "θαύμα" της οικογένειας με τα 4 παιδιά

Κρήτη
Οι πρωταγωνιστές στο "θαύμα" της οικογένειας με τα 4 παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι διαφορετικά για τη μητέρα με τα τέσσερα παιδιά, που το σπίτι της είχε καεί στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως είχε γράψει πρώτο το neakriti.gr στις 2/11.

Το θαύμα έγινε και πλέον η μητέρα που έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, απολαμβάνουν το καινούργιο τους σπίτι, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς και όλα αυτά χάρη στην εθελοντική ομάδα, που δραστηριοποιείται στο Facebook "Κίτρινη Αποστολή".

Μάλιστα, για να καταφέρει η οικογένεια να βρεθεί ξανά κάτω από την ίδια στέγη, συνέβαλαν σημαντικά σε αυτή την προσπάθεια, αρκετοί επιχειρηματίες, αλλά και απλός κόσμος. Mε ότι μπορούσε να διαθέσει ο καθένας, αλλά πάνω απ' όλα με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον και συνάμα στήριξη στο δράμα που περνούσε η οικογένεια.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΠΙΤΙ

Αυτό ο εμπνευστής της ομάδας, κ. Δημήτρης Αποστολάκης, δεν το προσπέρασε έτσι και με μία αναλυτική ανάρτηση στη σελίδα της "Κίτρινης Αποστολής" στο Facebook, αναφέρεται αναλυτικά σε όλους όσοι "κρύβονται" πίσω απ' αυτό το θαύμα.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook

«Τα καλύτερα Χριστούγεννα!

Μετά από 2 μήνες είναι η καλύτερη πλέον στιγμή να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τούς ανθρώπους που συνέβαλαν άλλο λιγότερο και άλλος περισσότερο δεν έχει σημασία, έτσι ώστε η οικογένεια να μπει πλέον στο καινούργιο της σπίτι!! Η οικογένεια της γυναίκας και συγκεκριμένα τα αδέρφια της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και βοήθησαν στα πλακάκια στο βάψιμο και όπου αλλού χρειαζόταν!! Ο ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ήταν ο πρώτος που βοήθησε, με διάφορα είδη κουζίνας και όχι μόνο!! Η εταιρεία COSA Clean ανέλαβε το καθάρισμα του σπιτιού από το κάψιμο!! Ο Ηλεκτρολόγος George Chalkiadakis ήταν ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση καθώς από την πρώτη μέρα δούλευε με απίστευτο ζήλο !! Οι οικογένειες Μερονιανακη, Καρατζη, Κυπριωτακη Αντυ Ρυσσακη Φαραγκουλιτακη και Giannis Mourtzakis βοήθησαν σημαντικά με χρώματα, τσιμέντα και γυψοσανιδες για να προχωρήσει το σπίτι!! Η εταιρεία που δουλεύω η DHL αγόρασε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ( Πλυντήριο, Ψυγείο, Κουζίνα, τηλεόραση δίνοντας μεγάλη ώθηση!! Η κυρία Τζωρτζίνα Τσαγκαρίδη πρόσφερε τα 4 υπέροχα στρώματα των κοριτσιών για τα δωμάτια τους!!! Ο κύριος Μιχαλης Σκυβαλακης τα ρομαν για τα παράθυρα του σπιτιού!!! Ο δικηγόρος μαζί με τον κύριο Λυγερό και τον κύριο Giorgos Giakoumakis βοήθησαν τα μέγιστα στην επίπλωση του σπιτιού!!! Το αιρκοντισιον μπήκε φίλο που δεν θέλει να αναφερθεί το όνομα του!! Οι συνάδελφοι της γυναίκας (εργάζεται στο Agapi Beach) και κυρίως η προϊσταμένη πρόσφεραν σημαντική βοήθεια, καθώς και ο κύριος Λέλεκας!!! Η επιμέλεια της ζωγραφιάς στα δωμάτια των κοριτσιών είναι απο την υπέροχη Katerina Fragaki!! Η βοήθεια του υπόλοιπου κόσμου συγκινητική και τεράστια προσφέροντας οτιδήποτε εμείς ζητούσαμε!! Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν 2 παιδιά που δουλεύουν στα ΕΚΑΜ και σε ένα ξενοδοχείο (μάγειρας) αντίστοιχα που ήρθαν να βοηθήσουν τους μαστόρους να τελειώσουν!!! Και πόσοι ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της οικογένειας!! Πάτερ σε ευχαριστούμε πολύ( ξέρεις εσύ).Τα τέσσερα κορίτσια της οικογένειας πάρα πολύ καλά και ευγενικά, και καλές μαθήτριες, πλέουν πλέον σε πελάγη ευτυχίας!! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, σπουδαίο και συγκινητικό όλο αυτό που έγινε στη πόλη μας εν έτη 2016, στα χρόνια της κρίσης και των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων!!! Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!!!

Υ.Γ.: Και όλα αυτά έγιναν χωρίς να «περάσει» ούτε 1€ από την Κίτρινη Αποστολή!!!! Στέλλα Χασουράκη, Κωσταντίνος Ροβιθάκης!!!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News