default-image

823.000 παιδιά σώζονται από το μητρικό θηλασμό (video)

Κρήτη
823.000 παιδιά σώζονται από το μητρικό θηλασμό (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μητρικός θηλασμός μπορεί να σώσει τη ζωή 823.000 παιδιών σε όλο τον κόσμο ενώ αποτελεί ένα κρίσιμο πρώτο βήμα στην πορεία ενός παιδιού προς ένα υγιές μέλλον.

Παρά τα οφέλη του μητρικού θηλασμού, πάνω από τα μισά νεογνά  σε όλο τον κόσμο δεν θηλάζουν κατά την πρώτη ώρα της ζωής τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_oalhujny/

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού θηλασμού η εθελοντική ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδας διοργάνωσε μια γιορτή για το μητρικό θηλασμό στο αίθριο της Λότζια.

Τρυφερές στιγμές και μηνύματα ζωής από τους αρμόδιους, οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολίτες και τις μέλλουσες μητέρες για τον μητρικό θηλασμό ο οποίος δεν είναι μόνο ο ακρογωνιαίος λίθος της υγιούς ανάπτυξης του παιδιού αλλά και το θεμέλιο της ανάπτυξης μιας χώρας.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο, ενώ οι εικόνες που μαγνήτισαν και φέτος τα βλέμματα ήταν οι δεκάδες θηλάζουσες μητέρες…

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News