default-image

Με πόνο και οδύνη μνημόσυνο για τη Στέλλα που έφυγε πρόωρα

Κρήτη
Με πόνο και οδύνη μνημόσυνο για τη Στέλλα που έφυγε πρόωρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

40 ημέρες συμπληρώνονται την ερχόμενη  Κυριακή από το τελευταίο αντίο στη Στέλλα Γουρνιεζάκη που έχασε τη ζωή της μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Στις 13 Νοεμβρίου, ώρα 8:30, στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Πλάκα της Άνω Βιάννου, η οικογένεια της 58χρονης που ζει το δικό της δράμα, με τις πληγές να παραμένουν αγιάτρευτες και τον πόνο ανείπωτο, τελεί μνημόσυνο για το δικό της πολυαγαπημένο πρόσωπο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Η Βιαννίτισσα Στέλλα Γουρνιεζάκη - Φιλιππίδη εργαζόταν ως δικαστική υπάλληλος στο Ηράκλειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Θράκης κι έφτιαξε την οικογένειά της με τον Σταύρο Φιλιππίδη.

Μαζί του απέκτησε δυο κόρες: Την Ειρήνη που είναι δικηγόρος και τη Μαριλένα που είναι φοιτήτρια. Έξυπνη και ιδιαιτέρως αγαπητή στην τοπική κοινωνία της Βιάννου αλλά και του Ηρακλείου, η Στέλλα κοίταξε στα «μάτια» την επάρατη νόσο, παλεύοντας μαζί της -έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια και τους φίλους της- για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Τελικά, δεν τα κατάφερε. Έφυγε πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων. Θα συνεχίσει ωστόσο να ζει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό αυτών που την αγάπησαν.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ  ΘΛΙΨΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News