Ηράκλειο

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης  ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψής του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης  με την συμμετοχή του Αστυνομικού δ/ντή Ηρακλείου Ταξιάρχου κ. Κωνσταντίνου Λαγουδάκη και των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δομές κοινωνικές ασφάλισης με ιδιαίτερη έμφαση στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Λιμενικών, Πυροσβεστών.

Αναφέρθηκαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από την Ι.Ρ.Α Ηρακλείου με ιδιαίτερη αναφορά στην πρώτη συνδιάσκεψη γυναικών Αστυνομικών του κόσμου που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Οκτώβριο του 2014.

Ο πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης σε συνέχεια της τοποθέτησης του στη συνάντηση του Εθνικού Τμήματος με τον κ. Αρχηγό, αναφέρθηκε στην ανάγκη για την υπηρεσιακή διευκόλυνση με άδεια απουσίας των μελών του Δ.Σ. των Τοπικών Διοικήσεων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στα πλαίσια της Ένωσης που είναι κοινά αποδεκτό ότι προάγουν την Ελληνική Αστυνομία και την εικόνα της, κάνοντας δεκτή εισήγηση που θα του υποβληθεί μέσω του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι εφόσον η εισήγηση θα έχει ρεαλιστικό χαρακτήρα θα γίνει αποδεκτή.

Στον αρχηγό δωρίσαν το χρυσάφι της εύφορης κρητικής γης, παξιμάδι, λάδι, κρασί, ρακή, βότανα και μέλι.  Επίσης δωρίσαμε πλακέτα για την ανάμνηση της επίσκεψης.

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα θέσει σε διαβούλευση μεταξύ των Προέδρων των Τ.Δ. την ήδη έτοιμη εισήγηση για συμπλήρωση - τροποποίηση και στην συνέχεια θα υποβληθεί στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια