default-image

Η επώδυνη περιπέτεια του αγαπητού γιατρού

Κρήτη
Η επώδυνη περιπέτεια του αγαπητού γιατρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το δρόμο όπου περπατούσε πεζός, στο… χειρουργείο βρέθηκε ο γνωστός γναθοχειρουργός του Βενιζελείου Γιώργος Μαστοράκης ο οποίος βιώνει το δικό του ανηφορικό δρόμο καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην παραλιακή. Ο γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα σύμφωνα με το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον, θα κάνει πολύ καιρό να συνέλθει από αυτή την επώδυνη περιπέτεια.

Ο γναθοχειρουγός τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, στο χέρι και στα πλευρά και η λαχτάρα για τους δικούς του ήταν μεγάλη αφού από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο νοσοκομείο ,όχι όμως για να χειρουργήσει ασθενείς ,αλλά για να χειρουργηθεί ο ίδιος.

Τρεις μήνες θα διαρκέσει η αποκατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο ΠΑΓΝΗ , ενώ ακολουθεί η μεγάλη διαδικασία αποκατάστασης που μπορεί να διαρκέσει και τρεις μήνες.  Η νοσηλεία του σε θάλαμο της Ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου συνεχίζεται, ενώ μέρα τη μέρα οι γιατροί που τον παρακολουθούν προσδοκούν να κάνει και μεγαλύτερα βήματα προόδου.

Ο γναθοχειρουργός -γνωστός και για το ταλέντο του στην κιθάρα- είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους ασθενείς και καθημερινά ο θάλαμος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται κατακλύζεται από μηνύματα ασθενών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ

To τροχαίο

Το τροχαίο που «έστειλε» τον γιατρό στο νοσοκομείο σημειώθηκε όπως έγραψε το neakriti.gr την προηγούμενη εβδομάδα στην οδό Νεάρχου Ηρακλείου στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, όταν ένας 37χρονος οδηγός αυτοκινήτου, παρέσυρε το γιατρό.

Ο 59χρονος γναθοχειρουργός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News