default-image

Φυτώριο μικρών ποδοσφαιριστών η ακαδημία Γκέραρντ- Παπαδάκη

Κρήτη
Φυτώριο μικρών ποδοσφαιριστών η ακαδημία Γκέραρντ- Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε στο Ηράκλειο η ακαδημία ποδοσφαίρου που θα αλλάξει τον τρόπο εκπαίδευσης και προπόνησης  με νέες  τάσεις  διδασκαλίας  του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ο ιδρυτής της ακαδημίας είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το ποδόσφαιρο στην Κρήτη και έκανε το νησί μας γνωστό σε όλη την Ευρώπη με την ομάδα του ΟΦΗ. Πρόκειται για τον Ευγένιο  Γκέραρντ ο οποίος έφερε την επανάσταση στην προπονητική στην Κρήτη αλλά και στην Ελλάδα καθώς από την στιγμή που ήρθε στο νησί, άλλαξε ο τρόπος προπόνησης.

Ο κύριος Γκέραρντ, ανέδειξε πολλά ταλέντα,  πολλά από τα οποία έπαιξαν στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ, αλλά και στο εξωτερικό με σημαντικές διακρίσεις. Με βάση την προσωπικότητα του και την τεχνογνωσία του, έδωσε ερεθίσματα και κίνητρο σε πολλούς να ασχοληθούν με την προπονητική και να συνεχίσουν το έργο του.

Ένας από αυτούς είναι και ο γιος του Μανώλης  Παπαδάκης ο οποίος εδώ και 12 χρόνια είναι προπονητής παιδικού ποδοσφαίρου. Το 2004 ξεκίνησε την προπονητική από την ακαδημία της ΠΑΕ Εργοτέλης και μετά από 5 χρόνια  το 2009 έως το καλοκαίρι του 2016 βρέθηκε σε μία από τις κορυφαίες ακαδημίες της Ελλάδας και συγκεκριμένα στην ακαδημία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως προπονητής και ως υπεύθυνος τεχνικής από την U 10 έως την U 20. Συνεργάστηκε με μερικούς από  τους καλύτερους προπονητές ακαδημιών της Ελλάδας και άλλαξε τον τρόπο εκμάθησης της τεχνικής.

Οι κύριοι Γκέραρντ και Παπαδάκης, δραστηριοποιούνται μαζί από το 2004 στον χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου με το Eugenios Gerards Soccer Camp και έχουν καταφέρει να  γίνει το καλύτερο και ποιοτικότερο camp της Ελλάδας με δεκάδες προπονητές και εκατοντάδες παιδιά να έχουν περάσει από αυτό.  Αυτό σίγουρα μόνο τυχαίο δεν είναι αφού, πραγματοποιείτε με μεγάλη επιτυχία για δεκατρία συνεχή έτη σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Στην ακαδημία με έδρα το Παγκρήτιο στάδιο τα παιδιά θα προπονούνται σε φυσικό χόρτο. Η ακαδημία Gerards - Papadakis Soccer Academy  δε θα μπορούσε να στεγαστεί σε άλλο χώρο αφού με αυτήν την συνεργασία εξασφαλίζουν καλύτερο αποτέλεσμα και εγγυάται την καλύτερη εκπαίδευση για τα παιδιά του Ηρακλείου καθώς έχει ως στόχο την ομαλή ανάπτυξη τους ως άνθρωποι αλλά και ως αθλητές.

Οι εγγραφές άρχισαν, επισκεφθείτε την ακαδημία στο Παγκρήτιο στάδιο και κάντε δωρεάν προπόνηση γνωριμίας και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των τμημάτων.

Έκπτωση 20% για τα πρώτα 50 παιδιά που θα εγγραφούν έως και 31 Οκτωβρίου 2016. Αντί για 50, τώρα 40 ευρώ τον μήνα για όλη την ποδοσφαιρική σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6941571901.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News