Ηράκλειο

Ήπιε, τράκαρε και έκλεισε ένα δρόμο για 24 ώρες(video)

Έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι της οδού Λυκάστου, στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο,  τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν δυνατός θόρυβος από σύγκρουση αυτοκινήτων τους ξύπνησε.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το πρωτοφανές περιστατικό ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και  συγκρούστηκε με δύο παρκαρισμένα οχήματα, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Το προχωρημένο της ώρας συντέλεσε να μη θρηνήσουμε θύματα από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου, καθώς ο οδηγός του ήταν τόσο «παραδομένος» στο αλκοόλ που δεν είχε κανένα έλεγχο των κινήσεων του.

Δείτο το βίντεο

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Οι κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στο δρόμο προσπάθησαν να απομακρύνουν τον άνδρα από το αυτοκίνητο του και να του πάρουν τα κλειδιά.

Ο ίδιος μην έχοντας αίσθηση της κατάστασης του, προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητο του, το οποίο προφανώς από τη σύγκρουση υπέστη μηχανική ζημιά και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες των ΤΑΕ και της τροχαίας, οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν και οδήγησαν στο αυτόφωρο το μεθυσμένο οδηγό.

Το αυτοκίνητο έμεινε στη μέση του δρόμου για ένα 24ωρο

Ωστόσο από τα ξημερώματα της Κυριακής, το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο είχε μείνει στην οδό Λυκάστου κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία προς κάθε κατεύθυνση.

Η ασφαλιστική εταιρία του οδηγού δεν αναλάμβανε να απομακρύνει το όχημα από το δρόμο, απουσία του οδηγού, ο οποίος υπενθυμίζουμε βρισκόταν στο αυτόφωρο.

Η τροχαία ενημέρωσε κατ΄ επανάληψη  την ασφαλιστική, χωρίς ωστόσο να μπορεί με το δικό της γερανό να απομακρύνει το όχημα καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο προσωπικό.

Σύμφωνα με τον διοικητή της τροχαίας Ηρακλείου κ. Χρυσό «η ασφαλιστική ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για να παραλάβει το όχημα» με τον ίδιο να διευκρινίζει ότι σε κάθε περίπτωση αν η Τροχαία Ηρακλείου διέθετε προσωπικό για να εξυπηρετηθούν οι βάρδιες του γερανού όλο το 24ωρο, θα φρόντιζαν το όχημα να απομακρυνθεί έγκαιρα από το σημείο.

Σχόλια