default-image

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για την ΑΤΕ 

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για την ΑΤΕ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τρικοµµατική κυβέρνηση των προθύµων υπηρετών της Τρόικας και των μεγάλων συμφερόντων πολύ γρήγορα µας αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο, µε το fast track εν κρυπτό ξεπούληµα της Αγροτικής Τράπεζας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα «καλά παιδιά» Σαµαράς, Βενιζέλος, µε την συμμετοχή της «κυβερνώσας» ΔΗΜΑΡ, αφού πρώτα πέταξαν στον Καιάδα τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για επαναδιαπραγμάτευση, περνούν µε γοργούς ρυθμούς στο σχέδιο ξεπουλήματος της Δηµόσιας περιουσίας.

Οι Σαµαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό, έκλεψαν τον ψήφο του και τώρα κλέβουν και την περιουσία του, αθετώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους για δημόσιο τραπεζικό πυλώνα ανάπτυξης, μέρος του οποίου θα ήταν και η Αγροτική Τράπεζα.

Αντί να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, κάνουν δώρο την Αγροτική Τράπεζα στον κ. Σάλα διασώζοντας την χρεοκοπημένη τράπεζα Πειραιώς, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τοκογλύφων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος, οδηγώντας στην εξαθλίωση τα πιο αδύναμα στρώματα της κοινωνίας.

Η πώληση της ΑΤΕ αποτελεί έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού γιατί:

  • Η Τοπική αποκεντρωμένη Αυτοδιοίκηση σε όλα της τα επίπεδα μαζί με τους αγρότες, επαγγελματίες και κοινωνικούς φορείς πρέπει να αντιδράσουν.

    ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

    Συντονιστική Επιτροπή Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News