Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Θερμή υποδοχή από τους Κρητικούς με ροδοπέταλα, λύρες και μαντινάδες (pics, vid)

Κρήτη
Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Θερμή υποδοχή από τους Κρητικούς με ροδοπέταλα, λύρες και μαντινάδες (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα Χανιά στο πλαίσιο της διήμερης περιοδεία του στο νησί

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες Τρίτη 30 Μαΐου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου, το πρωί ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνου, και στη συνέχεια βρέθηκε στα Χανιά, όπου οι Κρητικοί τον υποδέχθηκαν με ροδοπέταλα, λύρες και μαντινάδες.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκης υποδέχθηκαν στις Βρύσες Αποκορώνου ο Μανόλης Κονταρός, κρητικοπούλες, υποψήφιοι βουλευτές, στελέχη και πολύς κόσμος.

"Θα ξαναέρθω το καλοκαίρι ως Πρωθυπουργός και θα το γιορτάσουμε. Ο Κώστας Μητσοτάκης θα μας βλέπει από ψηλά και θα χαίρεται", σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας και μια αναδρομή στο παρελθόν από τις αναμνήσεις που έχει κρατήσει βαθιά μέσα του όπως είπε όταν ήταν παιδί και του γνώριζε ο πατέρας του την Κρήτη κρατώντας τον από το χέρι.

«Θυμάμαι ακόμα μια φωτογραφία την οποία είχαν την καλοσύνη τα μέλη του Εθνικού Δρυμού της Σαμαριάς να μου βρουν, όταν ήμουν πιτσιρικάς και με κρατούσε από το χέρι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την πρώτη φορά που πέρασα το φαράγγι της Σαμαριάς. Όλες αυτές είναι μνήμες τις οποίες κρατώ πολύ δυνατά μέσα μου και δεν μπορώ να μην σας ευχαριστήσω που μπορέσαμε όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα», είπε.

Επανέλαβε τον στόχο της αυτοδυναμίας, μίλησε για τα απάτητα βουνά και το μεγάλο όραμα της ολοκλήρωσης του ΒΟΑΚ, για την προστασία του περιβάλλοντος και τα έργα που θα αναδείξουν την Κρήτη πράσινη, όχι κομματικά όπως έσπευσε να σημειώσει, αλλά οικολογικά.

Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο Πλατανιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News