Εκλογές 2023: Ξανθός, Σταθάκης, Σκουντής από την Κρήτη μένουν εκτός Βουλής - Ποια μεγάλα ονόματα δεν εκλέγονται

Χανιά
Εκλογές 2023: Ξανθός, Σταθάκης, Σκουντής από την Κρήτη μένουν εκτός Βουλής - Ποια μεγάλα ονόματα δεν εκλέγονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός Βουλής, ενώ στα Χανιά δεν εκλέγεται ο Γιώργος Σταθάκης

«Σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό εχθές, Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 δεν προκάλεσε μόνο το μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, όπως το αποκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και τα ίδια τα αποτελέσματα - δεδομένου ότι φέρνουν αναπάντεχες αλλαγές.

Λόγος γίνεται για αρκετά μεγάλα ονόματα κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και με τη μέχρι τώρα ενσωμάτωση των σταυρών.

Σε ό,τι αφορά την Κρήτη, στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν εκτός Βουλής, ενώ στα Χανιά δεν εκλέγεται ο Γιώργος Σταθάκης.

* Στην Α’ Αθηνών εκτός μένουν ο Νίκος Φίλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κωνσταντίνα Κούνεβα από το ΚΚΕ και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

* Στον Β1 βόρειο τομέα Αθηνών εκτός φαίνεται πως μένουν οι Σκουρλέτης, Αθανασίου, Μπαλάφας, Αυλωνίτου και Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από το ΠΑΣΟΚ εκτός μένει ο Ανδρέας Λοβερδος.

* Στον Β2 Δυτικό Τομέα εκτός μένουν οι Βίτσας και Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρχιμάκης από το ΠΑΣΟΚ.

* Στον Β3 Νότιο Τομέα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Γρηγόρης Ψαριανός μένουν εκτός από τη ΝΔ και ο Στέφανος Τζουμάκας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Στην Α’ Πειραιά η Νόνη Δούνια έμεινε εκτός από πλευράς ΝΔ ενώ στη Β’ Πειραιώς ο Τραγάκης από τη ΝΔ και ο Αλεξιάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Στην Ανατολική Αττική ο Ευάγγελος Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Στην Αιτωλοακαρνανία εκτός μένει μέχρι τώρα ο Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ) και οι Γιώργος Βαρεμένος και Νίκος Μωραΐτης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Στη Ζάκυνθο ο Σταύρος Κοντονής από τον ΠΑΣΟΚ και ο Μάκης Μπαλαούρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ΣΥΡΙΖΑ.

* Στο Ρέθυμνο ο Βασίλης Σκουντής από το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Ξανθός από τον ΣΥΡΙΖΑ.

* Στη Φθιώτιδα εκτός μένει ο Γιάννης Οικονόμου από τη Ν.Δ.

* Στα Χανιά μένει εκτός ο Γιώργος Σταθάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News