Ανείπωτη θλίψη στην Κίσαμο: Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι - «Καλό ταξίδι άγγελέ μου»

Κρήτη
Ανείπωτη θλίψη στην Κίσαμο: Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι - «Καλό ταξίδι άγγελέ μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κίσαμο Χανίων που είχε τραυματιστεί από το όχημα του πατέρα του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Χανίων μετά τον άδικο χαμό του 2,5 ετών κοριτσιού, που δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρας της, ο οποίος την χτύπησε άθελά του με το αγροτικό κάνοντας όπισθεν.

Η μικρή υπέκυψε στα τραύματά της χθες Σάββατο 20 Μαΐου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Η έγκυος μητέρα του παιδιού αποχαιρέτησε τη μικρούλα μέσα από τα Social Media αναρτώντας μια μαντινάδα και μια φωτογραφία της.

«Εζήλεψέ σε η παναγιά

Για άγγελο σε πήρε

Απ’ τη δική μου αγκαλιά

Που αγάπη μόνο είχε…

Εζήλεψέ με κι ο θεός

Με τέτοιο κοπελούδι

Πριν επρολάβει να φανεί

Και να γενεί λουλούδι…»

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης: «Έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου την περασμένη Τρίτη και το παιδί, που εκτιμήθηκε εξαρχής ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά το νοσοκομείο Χανίων που είχε μεταφερθεί, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

«Δεν την είδα» λέει ο πατέρας του κοριτσιού

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News