Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι - Τραγική φιγούρα ο πατέρας βρίσκεται στο πλευρό της εγκύου συζύγου του

Κρήτη
Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι - Τραγική φιγούρα ο πατέρας βρίσκεται στο πλευρό της εγκύου συζύγου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράσυρσης πεζού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια - Συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος

Σταθερά κρίσιμη, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γ. Χαλκιαδάκη, παραμένει η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών κοριτσιού που χτυπήθηκε και τραυματίστηκε πολύ βαριά από το αυτοκίνητο του πατέρα του, την περασμένη Τρίτη, στη περιοχή της Κισσάμου Χανίων.

Το κοριτσάκι φέρει βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένως, αφού οι γιατροί τόσο του τοπικού Κέντρου Υγείας όσο και του νοσοκομείου Χανίων έκαναν ό,τι ήταν δυνατό να το κρατήσουν στη ζωή.

Οι ώρες είναι δύσκολες και κυλούν βασανιστικά για τους γονείς του παιδιού, που παραμένουν όλες αυτές τις ώρες στο νοσοκομείο, κοντά στο κοριτσάκι τους και στους γιατρούς που έχουν εξαντλήσει τα ιατρικά “όπλα”, για να το βοηθήσουν στην κρίσιμη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή και τους κρατούν ενήμερους για την κατάστασή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Τραγική φιγούρα είναι ο πατέρας, ο οποίος συντετριμμένος βρίσκεται στο πλευρό της εγκύου συζύγου του. Στο πλευρό τους βρίσκονται συγγενείς του ζευγαριού, που τους στηρίζουν τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο πατέρας της 2,5χρονης επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4 και παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράσυρσης πεζού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια. Συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Το κοριτσάκι αρχικώς μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Κισάμου, όπου οι γιατροί το επανέφεραν καθώς είχε πάθει ανακοπή. Στη συνέχεια εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Κρίθηκε πως έπρεπε να εισαχθεί σε ΜΕΘ Παίδων και για αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News