Χανιά: Κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού που την παρέσυρε ο πατέρας της κατά λάθος - Τα πρώτα του λόγια

Κρήτη
Χανιά: Κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού που την παρέσυρε ο πατέρας της κατά λάθος - Τα πρώτα του λόγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γονείς του παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κίσσαμο Χανίων. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού, κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο, δεν είδε το κοριτσάκι και το παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων απ’ όπου, έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της κατάσταση της υγείας του, η διακομιδή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, όταν παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Ο ίδιος, όπως και η μητέρα του παιδιού, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει.

Όμως τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν:

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα».

Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News