Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Φορτηγό εξετράπη και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Κρήτη
Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Φορτηγό εξετράπη και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε γκρεμό βάθους περίπου 30 μέτρων κατέληξε το φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες - Στο νοσοκομείο μετά από μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, 15 Μαΐου στον δήμο Κισσάμου του νομού Χανίων, στην περιοχή της τοπικής κοινότητας Έλος στον δρόμο προς Ελαφονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φορτηγό εξετράπη της πορείας του, και έπεσε σε γκρεμό βάθος περίπου τριάντα μέτρων. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι υπαλλήλους.  

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν επίσης άμεσα και ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Κισάμου και Κανδάνου, καθώς και άνδρες της αστυνομίας. Αφού έγινε ο απεγκλωβισμός των τραυματιών, παρελήφθησαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο Έλληνες, ο ένας εκ των δύο 47 ετών, οι οποίοι όταν  απεγκλωβίστηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, είχαν τις αισθήσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News