Χανιά

Κατολισθήσεις στα Χανιά: Στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα στο Πλατάνι - Με προσοχή η διέλευση των οδηγών

Ολοκληρώθηκαν οι βασικές εργασίες μετά από 6 μήνες και έτσι οι οδηγοί θα διέρχονται κανονικά και από τα δύο ρεύματα

Μετά από έξι περίπου μήνες, οι βασικές εργασίες αντιμετώπισης των κατολισθήσεων στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο Πλατάνι ολοκληρώνονται και θα σταματήσει η εκ περιτροπής κυκλοφορία οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο που είχε προκαλέσει την έντονη αγανάκτηση των διερχόμενων, λόγω των φωτεινών σηματοδοτών που είχαν εγκατασταθεί, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι βασικές εργασίες ολοκληρώνονται και έτσι από σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου, τα οχήματα θα διέρχονται κανονικά και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Όμως επειδή θα είναι σε εξέλιξη κάποιες ακόμη εργασίες στον ΒΟΑΚ, το συνολικό πλάτος του δρόμου θα είναι μικρότερο και τα οχήματα θα πρέπει να διέρχονται με προσοχή διατηρώντας χαμηλή ταχύτητα, όπως άλλωστε πρέπει να γίνεται και στο ύψος του Καλαμίου, όπου και εκεί εκτελούνται εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια