default-image

Το Κολυμβάρι επισκέφτηκε η Σέβη Βολουδάκη

Κρήτη
Το Κολυμβάρι επισκέφτηκε η Σέβη Βολουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη της υποψηφίας βουλευτή νομού Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, Σέβης Βολουδάκη στο Κολυμβάρι, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

 Την Τετάρτη, 10 Μαΐου, το απόγευμα, η κ. Σέβη Βολουδάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους του Κολυμβαρίου. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα του τουρισμού και της έλλειψης εργατικού δυναμικού για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών στον τομέα της φιλοξενίας, εστίασης και της καθαριότητας και ενώ η θερινή περίοδος ξεκινάει.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα αγροτικής πολιτικής, επιδοτήσεων, τυποποίησης, υποδομών και πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας. Η κ. Βολουδάκη, δήλωσε: «Το θέμα της έλλειψης εργατικού δυναμικού, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, είναι θέμα ζωτικό και υπέρ επείγον να λυθεί. Διαφαίνεται να εξομαλύνεται κάπως, προς το παρόν, από την πιθανότητα σύναψης διακρατικών συμφωνιών με τρίτες χώρες, και απομένει να δούμε εάν θα χρειαστούν και επιπλέον παρεμβάσεις- κίνητρα από μέρους της πολιτείας. Στο θέμα της πρόσβασης των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας πρώτης γραμμής και των ελλειμματικών υποδομών, τα προσκόμματα είναι πολλά και οφείλονται κυρίως στο δυσλειτουργικό κράτος, στα κονδύλια που τα προηγούμενα χρόνια λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που επέφερε η πανδημία, διοχετεύθηκαν σε μέτρα στήριξης των πολιτών και ενίσχυσης των κλινικών Covid, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η νέα διακυβέρνηση της ΝΔ, οφείλει να εξισορροπήσει τις αδικίες και να βάλει τέλος σε χρόνια προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή των ανθρώπων της επαρχίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News