Ανείπωτη θλίψη για την Ειρήνη Δοξάκη που κατέρρευσε σε γλέντι

Κρήτη
Ανείπωτη θλίψη για την Ειρήνη Δοξάκη που κατέρρευσε σε γλέντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος για την επιχειρηματία Ειρήνη Δοξάκη, που άφησε την τελευταία της πνοή σε γλέντι

Δεν μπορούν να πιστέψουν συγγενείς και φίλοι τον αδόκητο χαμό της Ειρήνης Δοξάκη, γνωστής επιχειρηματία στην πόλη των Χανίων. Η άτυχη γυναίκα έσβησε κατά την διάρκεια γλεντιού βάφτισης στην Κίσσαμο, την Κυριακή, 30 Απριλίου.

Άνθρωποι που την γνώρισαν και κυρίως φίλοι της είναι συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο χαμό της και μιλούν για ένα άτομο δοτικό, δυναμικό πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανάρτησή της κ. Νάνσυ Ναυσικά Αυγγελάκη, «η απουσία της θα είναι μία απώλεια επώδυνη για όλους, που την γνωρίσαμε».  

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Αγγελάκη στο Facebook:

Αναπάντεχη η είδηση του θανάτου της αγαπημένης φίλης Ειρήνης Δοξάκη. Τόσο, που οι λέξεις φτιάχνουν ένα κόμπο στο λαιμό και δυσκολεύονται να βγουν.

Δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος με δυναμισμό και χαμόγελο, με ευγένεια, ηθική συγκρότηση και γενναιοδωρία, η απουσία της θα είναι μια απώλεια επώδυνη για όλους εμάς που την γνωρίσαμε.

Ειρήνη μου… βιάστηκες! Στον πηγαιμό για τον παράδεισο εύχομαι οι πόρτες του να είναι ανοιχτές όπως ήταν η δική σου για όλους μας. Πάντα θα σε θυμάμαι… Καλοστρατιά...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News