Στον Δικηγορικό Σύλλογο και την ΟΕΒΕ Ν. Χανίων η Σέβη Βολουδάκη (pics)

Χανιά
Στον Δικηγορικό Σύλλογο και την ΟΕΒΕ Ν. Χανίων η Σέβη Βολουδάκη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας εξέθεσαν στην κ. Βολουδάκη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε θέματα φορολογίας, έλλειψης εργατικού δυναμικού, αύξησης κόστους λειτουργίας, αναζήτησης τεχνικά καταρτισμένου προσωπικού, πάταξης της παραοικονομίας κ.τ.λ.

Με τους δικηγόρους των Χανίων και εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Χανίων συναντήθηκε σήμερα η υποψήφια βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη.

Στη συνάντηση που είχε η κ. Βολουδάκη με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της δικηγορικής ύλης, πχ τα πληρεξούσια, τα οποία σήμερα γίνονται αποκλειστικά από συμβολαιογράφους αλλά και το πολύ σημαντικό ζήτημα της στέγασης των αρχείων των δικαστηρίων, το οποίο με τις κατάλληλες πρωτοβουλίες θα μπορούσε να λυθεί σε σχετικά σύντομο χρόνο.

Η κ. Βολουδάκη μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε: «Είχα μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους εκλεκτούς συναδέλφους του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων όπου συζητήσαμε θέματα που απασχολούν τον κλάδο και τα οποία με τη λήψη των ανάλογων πρωτοβουλιών μπορεί να έχουν αίσια έκβαση για όλους, καθώς θα διευκόλυναν όχι μόνο την καθημερινότητα των δικηγόρων αλλά και των πολιτών».

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού, κ. Παυλάκη και τους κκ Τσοντάκη και Καραπατάκη. Κατά την συνάντηση, οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας εξέθεσαν στην κ. Βολουδάκη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, σε θέματα φορολογίας, έλλειψης εργατικού δυναμικού, αύξησης κόστους λειτουργίας, αναζήτησης τεχνικά καταρτισμένου προσωπικού, πάταξης της παραοικονομίας κτλ. Η κ. Βολουδάκη έκανε λόγο για την ανάγκη πάταξης του παραεμπορίου, ενίσχυσης με κάθε τρόπο των ΜΜΕ καθώς αυτές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, ενώ υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε και θα συνεχίσει να κάνει τα σωστά βήματα προς τη διευθέτηση των προβλημάτων του κλάδου, ενώ αποτελεί δέσμευση του κ. Μητσοτάκη η κατάργηση, εν ευθέτω χρόνο, του τέλους επιτηδεύματος.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News