Αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά: Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης - Θύτης και θύμα φέρονται να είχαν διαφορές (vid)

Χανιά
Αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά: Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης - Θύτης και θύμα φέρονται να είχαν διαφορές (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 42χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου - Στο σκοτάδι οι έρευνες για την ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη

Ασύλληπτος παραμένει ακόμη ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στην Ίμπρο Σφακίων, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 28 Απριλίου και κατά το οποίο τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο ένας 42χρονος κάτοικος της περιοχής, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων γίνονται έρευνες και αναζητούνται μαρτυρίες για το συμβάν που έγινε στον επαρχιακό δρόμο Βρυσών - Σφακίων, έξω από το καφενείο του χωριού.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε μία ή δύο φορές το θύμα, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και ένα τραύμα μονής εισόδου στον δεξί μηρό.

Την ίδια ώρα πηγές αναφέρουν ότι ο 42χρονος βρισκόταν στο δρόμο έξω από το καφενείο του χωριού όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βγήκε από μέσα ο δράστης και τον πυροβόλησε. Άγνωστο είναι αν προηγήθηκε διαπληκτισμός. Πάντως θύτης και θύμα φέρονται να είχαν οικογενειακές διαφορές από το παρελθόν.

Στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ενώ την ίδια ώρα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι εστιασμένες στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News