Αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά - Τραυματισμός άνδρα από σφαίρα στα πόδια

Κρήτη
Αιματηρό επεισόδιο στα Σφακιά - Τραυματισμός άνδρα από σφαίρα στα πόδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι, μετά από πυροβολισμό - Σε συναγερμό οι αρχές

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα  το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Απριλίου στην Ίμπρο κοντά στα Σφακιά του νομού Χανίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας περίπου 40 ετών, έχει τραυματιστεί μετά από πυροβολισμό στα πόδια.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές για το συμβάν, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία.

Ο τραυματίας έφτασε λίγο πριν τις 5:30 στο νοσοκομείο Χανίων. Οι γιατροί τον υπέβαλλαν σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραύματος, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, η ζωή του άνδρα, ο οποίος κατάγεται από τα Σφακιά, δεν κινδυνεύει.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες του neakriti.gr ο άνδρας φέρει διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και τραύμα στον δεξιό μηρό και αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι οικογένειες του θύματος και του δράστη έχουν διαφορές εξαιτίας των οποίων και φέρεται να σημειώθηκε το σημερινό αιματηρό επεισόδιο, ενώ ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αρχές.

Στην Ιμπρο Σφακίων, όπου σημειώθηκε το περιστατικό του τραυματισμού, αλλά και στο νοσοκομείο Χανίων βρίσκεται αστυνομική δύναμη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο τραυματισμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News