Χανιά: Ενώπιον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές

Κρήτη
Χανιά: Ενώπιον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε διανομέα με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 46χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. τύπου van, κινούμενος με ταχύτητα, έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 53χρονος διανομέας αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος εκσφενδονίστηκε μπροστά στο βάθρο της γέφυρας και εγκαταλείφθηκε

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 46χρονος Χανιώτης, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν 53χρονο διανομέα και τον εγκατέλειψε στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου. Tο μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου, ενώπιον του ανακριτή. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πίσω από το απίστευτο τροχαίο κρύβονται προσωπικές διαφορές, οι οποίες μάλιστα αφορούν σε μια περίοδο πριν από 10 χρόνια.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από τη γέφυρα του Βαμβακόπουλου, ενώ αποκαλυπτικό είναι το υλικό από κάμερα ασφαλείας που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, και στο οποίο καταγράφεται καρέ-καρέ η κίνηση των οχημάτων μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης. Ο 46χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. τύπου van, κινούμενος με ταχύτητα, έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 53χρονος διανομέας αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος εκσφενδονίστηκε μπροστά στο βάθρο της γέφυρας και εγκαταλείφθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, ο 46χρονος, ο οποίος προκάλεσε το ατύχημα, διέφυγε, για να συλληφθεί απογευματινές ώρες προχθές Τετάρτη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού.

Από την έρευνα των αστυνομικών και από το αποκαλυπτικό βίντεο, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, οδηγώντας ΙΧΦ αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με πρόθεση με τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε με κακώσεις στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Χανίων, για καλή του τύχη όμως τα τραύματά του ήταν αντιμετωπίσιμα.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργο Μπέα, «διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων περιστατικό με 53χρονο, κατά τα αναφερόμενα διανομέας, θύμα τροχαίου, ο οποίος εισήχθη για παρακολούθηση και για απεικονιστικούς ελέγχους στη Νευροχειρουργική Κλινική. Αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάστασή του και για το αν θα συνεχιστεί η νοσηλεία ή αν θα πάρει εξιτήριο».

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 46χρονου Χανιώτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο φερόμενος ως δράστης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του. Σήμερα το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 53χρονου. Το θύμα πάντως είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News