Χανιά: Στον ανακριτή αύριο ο 46χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα (pics)

Κρήτη
Χανιά: Στον ανακριτή αύριο ο 46χρονος που χτύπησε και εγκατέλειψε διανομέα (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 46χρονου Χανιώτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 46χρονος Χανιώτης ο οποίος χθες το μεσημέρι χτύπησε με το αυτοκίνητο του έναν 53χρονο διανομέα και τον εγκατέλειψε στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου. Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς είχε προσωπικές διαφορές με τον 53χρονο.

Ο 46χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. τύπου van κινούμενος με ταχύτητα έπεσε πάνω στη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 53χρονος διανομέας αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος εκσφενδονίστηκε μπροστά στο βάθρο της γέφυρας και εγκαταλείφθηκε. Το απίστευτο τροχαίο, πίσω από το οποίο κρύβονται προσωπικές διαφορές, συνέβη χθες το μεσημέρι στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου, κάτω από τη γέφυρα του Βαμβακόπουλου.

Το σημείο της εγκατάλειψης του μοτοσυκλετιστή διανομέα στη γέφυρα Βαμβακόπουλου. 

O 46χρονος ο οποίος προκάλεσε το ατύχημα διέφυγε, για να συλληφθεί απογευματινές ώρες χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού.

Από την αστυνομική έρευνα και το αποκαλυπτικό βίντεο, προέκυψε ότι ο συλληφθείς οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πρόθεση με τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο αλλοδαπός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε με κακώσεις στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Χανίων, για καλή του τύχη, όμως, τα τραύματά του ήταν αντιμετωπίσιμα.

«Διεκομίσθη χθες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων περιστατικό με 53χρονο, κατά τα αναφερόμενα διανομέας, θύμα τροχαίου ο οποίος εισήχθη για παρακολούθηση και για απεικονιστικούς ελέγχους στη νευροχειρουργική κλινική», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 46χρονου Χανιώτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή Χανίων.

Ενώπιον του ανακριτή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 53χρονου. Το θύμα πάντως είναι καλά στην υγεία του και σήμερα πήρε εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News