Χανιά

Χανιά: Εκδήλωση για το παθητικό κάπνισμα από τους «Ακαπνίστας» (vid)

Στη συνάντηση θα μάθουμε «πώς να συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και προσοχή στους καπνιστές», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος «Ακαπνίστας»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με θέμα τις συμπεριφορικές προεκτάσεις του παθητικού καπνίσματος στον δημόσιο και ιδιωτικό χώρο, και του πώς μπορούμε να διεκδικούμε ήρεμα και πολιτισμένα το δικαίωμα στην ανεμπόδιστη αναπνοή διοργανώνει Ο Σύλλογος Ακαπνίστας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον Πολυχώρο Δράσεων του "Ορίζοντα" (στην Τσουδερων 38Α) στα Χανιά και τη συζήτηση θα συντονίζει η κυρία Βεργανελάκη Ευαγγελία, κοινωνική ανθρωπολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και κοινωνική αρθρογράφος.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «το παθητικό κάπνισμα δεν λαμβάνει χώρα μόνο σε καφετέριες και εργασιακούς χώρους.
Η καπνιστική καταπίεση καθώς και οι συμπεριφοριακές συγκρούσεις είναι μια πραγματικότητα μέσα στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό χώρο. Όπως πάντα οι παθητικοί καπνιστές είναι τα παιδιά και οι κατηγορίες ατόμων πιο συνεσταλμένων και περισσότερο διστακτικών στο να αντιδράσουν.
Όμως μπορεί να υπάρξει βοήθεια.
Μάθετε πώς να αντιδράτε και πώς να διεκδικείτε ήρεμα και πολιτισμένα το δικαίωμά σας στην ανεμπόδιστη αναπνοή.
Κάντε το πρώτο βήμα και ελάτε την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον φιλόξενο Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου “Ορίζοντας” στην Τσουδερών 38Α.
Μοιραζόμαστε ιστορίες καθημερινής καπνικής τρέλας. Περιστατικά σοβαρά αλλά και κωμικοτραγικά. Ανταλλάσσουμε εμπειρίες αλλά και τρόπους διαχείρισης. Μαθαίνουμε πώς να συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και προσοχή στους καπνιστές. Είναι εξάλλου φίλοι μας. Είναι συγγενείς μας, συνεργάτες αλλά και αγαπημένα μας άτομα.
Σκοπός μας να βελτιώσουμε τόσο τη σχέση μας μαζί τους όσο και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμα μας στην άκαπνη εισπνοή.
Την συνάντηση και συζήτηση θα συντονίζει η κυρία Βεργανελάκη Ευαγγελία, κοινωνική ανθρωπολόγος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και κοινωνική αρθρογράφος.
Σας περιμένουμε Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:30 στον Πολυχώρο Δράσεων του Συλλόγου “Ορίζοντας” στην Τσουδερών 38Α.

Διοργάνωση σύλλογος Ακαπνίστας, με την ευγενική στήριξη του Συλλόγου “Ορίζοντα”
Συμμετοχή ελεύθερη φυσικά (πληροφορίες: 6946224627)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια