Χανιά: Ελεύθεροι οι δύο τουρίστες με τα κλεμμένα μηχανάκια

Χανιά
Χανιά: Ελεύθεροι οι δύο τουρίστες με τα κλεμμένα μηχανάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 09.04.2023 έως και 12.04.2023 οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει συνολικά τρεις κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση τριών υποθέσεων κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών, οι οποίες διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο τουρίστες ηλικίας 20 ετών και οι δύο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 09.04.2023 έως και 12.04.2023 οι δύο αλλοδαποί είχαν διαπράξει συνολικά τρεις κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης οι δύο τουρίστες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποζημιώσουν ιδιοκτήτη συγκεκριμένου οχήματος για τις φθορές που προκάλεσαν.

Όλα τα δίκυκλα έχουν επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News