Χανιά: Τέλος στα σενάρια έβαλε ο Ιωάννης Μαλανδράκης θα παραμείνει στο Δήμο Πλατανιά

Κρήτη
Χανιά: Τέλος στα σενάρια έβαλε ο Ιωάννης Μαλανδράκης θα παραμείνει στο Δήμο Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Δήμο Πλατανιά ανακοίνωσε ο κ. Μαλανδράκης

Πήρε θέση σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, ο Ιωάννης Μαλανδράκης εόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοινώνοντας πως θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Πλατανιά για ακόμα μια θητεία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα: «Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών, συνάντηση της εκλεγμένης Αυτοδιοικητικής μας Ομάδας από την οποία πήραμε από κοινού αποφάσεις για τη στάση που θα τηρήσουμε ως Δημοτική Ομάδα. Από την προγραμματισμένη αυτή συνάντηση αναδείχθηκε η ανάγκη να παραμείνει ο Δήμος μας σε τροχιά ανάπτυξης και εκφράστηκε η ισχυρή βούληση να συνεχιστεί το έργο και οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από όλους μας και στον τομέα ευθύνης του καθενός χωριστά, για την επιτυχή διασφάλιση και υλοποίησης τους.

Η καθολική απαίτηση της ομάδας, όπως αποτυπώθηκε, ήταν η αναγκαιότητα της συνέχισης της κοινής προσπάθειας σε αυτό το καθοριστικό και κομβικό χρονικό ορόσημο, ιδιαίτερα για τα έργα αποκατάστασης από τις καταστροφές του 2019. Έργα για τα οποία οι διαδικασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και υπό στενή παρακολούθηση των διαδικασιών χρηματοδότησης, των μελετών και έργων καθώς και της υλοποίησής τους.

Πρωταρχικός στόχος του Στρατηγικού μας Σχεδιασμού είναι η εδραίωση της νέας εικόνας του Δήμου μας με την περαιτέρω διεκδίκηση αλλά και την υλοποίηση ενταχθέντων μεγάλων νέων έργων, αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο για την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου μας, μέσα από μια αποτελεσματική πολιτική.

Στο διάστημα που διανύθηκε, έγινα αποδέκτης προτάσεων και προτροπών από πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από Θεσμικούς Φορείς αλλά και από ενεργούς πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά προκειμένου να εξετάσω το ενδεχόμενο να υπηρετήσω το Τόπο μας από άλλο μετερίζι, είτε της Αυτοδιοίκησης, είτε της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Προτάσεις ιδιαίτερα τιμητικές, τόσο για μένα όσο και για τον Δήμο Πλατανιά, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ουσιαστικές παραινέσεις και επιχειρήματα.

Στο παραπάνω πλαίσιο και αφού ευχαριστήσω και δημόσια όλους όσοι επικοινώνησαν μαζί μου και εξέφρασαν τη στήριξη και εκτίμηση στο πρόσωπο μου, η απόφασή μου είναι να συνεχίσω να υπηρετώ τον Δήμο Πλατανιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News