Παναγιώτης Σημανδηράκης: Κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται ο δήμαρχος Χανίων (vid, pics)

Κρήτη
Παναγιώτης Σημανδηράκης: Κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται ο δήμαρχος Χανίων (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχές και δώρα για τους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής

Να φωτίσουν τα πρόσωπα των παιδιών που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου θέλησαν χθες ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης μαζί με στελέχη του ΔΟΚΟΙΠΠ που μοίρασαν ευχές και δώρα εν όψει των Άγιων ημερών του Πάσχα. Χάρισαν στους μικρούς ασθενείς πασχαλινά δώρα και εξέφρασαν τη στήριξη της κοινωνίας, στους γιατρούς και νοσηλευτές της παιδιατρικής και συνολικά του νοσηλευτικού ιδρύματος που δίνουν τη δική τους μάχη για να κρατήσουν υψηλό το επίπεδο υπηρεσιών, παλεύοντας ταυτόχρονα με την υποστελέχωση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Βρισκόμαστε εδώ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» για να δώσουμε ευχές. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στους μικρούς συμπολίτες μας, που βρίσκονται εδώ και δέχονται τις υπηρεσίες των γιατρών και των νοσηλευτικού προσωπικού ενόψει του Πάσχα. Να τους ευχηθούμε από καρδιάς, να είναι πολύ σύντομα στο σπίτι τους και αυτές οι περιπέτειες υγείας που περνούν, να είναι απλά αναμνήσεις σε λίγο καιρό» σημείωσε ο κ. Σημανδηράκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε και «στη σημασία που οφείλουμε όλοι να δίνουμε στο δημόσιο σύστημα υγείας, στις υπηρεσίες που, παρά τις δυσκολίες συνεχίζει και παρέχει σε υψηλό επίπεδο, το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, στον αγώνα που δίνουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό και να στείλουμε ένα μήνυμα εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας ότι είμαστε δίπλα τους, ενισχύουμε τα αιτήματά τους και παλεύουμε όλοι μαζί για την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. κ. Στέλιος Βαλυράκης τόνισε ότι η σημερινή παρουσία γίνεται «στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων, προκειμένου να μοιράσουμε όμορφες δημιουργίες των παιδιών των κέντρων και των μελών των ΚΑΠΗ στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική. Να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας τους. Καλό Πάσχα με υγεία και να γυρίσουν στα σπίτια τους αγαπημένους τους ανθρώπους της οικογένειές τους».

Βρέφη και παιδιά που ταλαιπωρούνται από ιώσεις , λοιμώξεις του αναπνευστικού και από άλλα προβλήματα υγείας θα περάσουν την Μεγάλη Εβδομάδα στο νοσοκομείο Χανίων.  Δεκαέξι παιδιά νοσηλεύονται σήμερα στην παιδιατρική κλινική και πολλά από αυτά θα κάνουν Πάσχα νοσηλευόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News