Σέβη Βολουδάκη: Η υποψήφια βουλευτής Χανίων στο πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων

Κρήτη
Σέβη Βολουδάκη: Η υποψήφια βουλευτής Χανίων στο πρώην Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υποψήφια βουλευτής του νομού Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία, Σέβη Βολουδάκη, επισκέφτηκε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου το πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων (Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Χανίων), όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του Κέντρου

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων κ. Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα, 10 Απριλίου, το πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων (Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Χανίων), όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του Κέντρου, οι οποίοι παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και πόρους καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να παρέχουν τις  υπηρεσίες τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών και συζήτησε με τους εργαζομένους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Αμέσως μετά, πήγε στο  Κ.Η.Φ.Α.Π Μεγαλόχαρη, όπου και ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις ανάγκες του ιδρύματος.

Επίσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση και εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η κυρία Βολουδάκη δήλωσε «Έχουν γίνει σημαντικά βήματα στον τομέα της πρόνοιας και της υγείας  τα τελευταία χρόνια, παρά τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, τόσο νομοθετικά, όσο και σε επίπεδο κονδυλίων. Αναμφισβήτητα μένουν να γίνουν ακόμη πολλά, τόσο στις κτιριακές υποδομές, όσο και στον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό».

Τέλος, επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και συνομίλησε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και τον Αστυνομικό Διευθυντή / Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

«Στον τομέα της ασφάλειας των πολιτών, είναι προφανές ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά στην καθημερινότητά του», είπε η κυρία Βολουδάκη εξερχόμενη από το αστυνομικό μέγαρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News