Χανιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει στη ΜΕΘ o 25χρονος από την Κάλυμνο - «Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σταδιακής αφύπνισης»

Ελλάδα
Χανιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει στη ΜΕΘ o 25χρονος από την Κάλυμνο - «Εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σταδιακής αφύπνισης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων 25χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κω και χθες (9/4) το πρωί έγινε αεροδιακομιδή από το νοσοκομείο του νησιού. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 25χρονος από την Κάλυμνο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στο νοσοκομείο του νησιού όπου αρχικά εισήχθη, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χθες Κυριακή 9 Απριλίου, και έτσι στήθηκε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

«Χθες το πρωί διεκομίσθη με αεροδιακομιδή από το ΕΚΑΒ Καλύμνιος,η κατάσταση του είναι σταθερή και εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σταδιακής αφύπνισης», σημειώνει στο neakriti.gr, o διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Ο νεαρός παραμένει διασωληνωμένος με τους γιατρούς της ΜΕΘ να παρακολουθούν στενά την πορεία του. Στα Χανιά βρίσκεται ήδη και η οικογένεια του ελπίζοντας πως ο 25χρονος θα καταφέρει να βγει νικητής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News