Χανιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Κρήτη
Χανιά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ανακοινώνεται η συνέχιση εφαρμογής προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εργασιών υλοποίησης του έργου ¨Συντήρηση επαρχιακού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης, Υποέργο: Εργασίες συντήρησης Π.Ε.Ο. δικτύου στα διοικητικά όρια του Ν. Χανίων¨.

Ειδικότερα θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90, με απαγόρευση της κυκλοφορίας στο τμήμα της, από τη διασταύρωση της με την οδό Ειρήνης (οικισμός Καλαμάκι) έως τη διασταύρωση της με το Νέο Κόμβο Γαλατά του Δήμου Χανίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 της 11.04.2023 έως την 19:00 ώρα του Σαββάτου 22.04.2023 (εξαιρουμένων των ημερών Παρασκευή 14.04.2023, Σάββατο 15.04.2023, Κυριακή 16.04.2023 και Δευτέρα 17.04.2023), για τις ανάγκες υλοποίησης εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 90 (Χανιά - Κίσσαμος) θα διεξάγεται/εκτρέπεται ως εξής:

  • Τα οχήματα με κατεύθυνση από Χανιά προς Αγία Μαρίνα/Πλατανιά θα εκτρέπονται μέσω της οδού Ειρήνης (από το φωτεινό σηματοδότη περιοχή Καλαμάκι) στην οδό Ανδρουλάκηδων (παράλληλη οδός του Β.Ο.Α.Κ.) και ακολούθως μέσω του κόμβου Γαλατά στην Παλαιά Εθνική.
  • Τα οχήματα με κατεύθυνση από Σταλό προς Χανιά θα εκτρέπονται μέσω του κόμβου Γαλατά στον Β.Ο.Α.Κ.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News