Χανιά

Πολάκης από Χανιά: «Ο Μητσοτάκης έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο» (vid)

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ ο Χανιώτης βουλευτής εκτίμησε ότι η χώρα θα έχει ισχυρή κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή των εκλογών ενώ σημείωσε πως είναι στο χέρι των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων να στηρίξουν μια προοδευτική κυβέρνηση η οποία να βάλει τη χώρα σε άλλες ράγες

Λήξαν θεωρείται για τον Παύλο Πολάκη το ζήτημα της προσωρινής κρίσης στη σχέση του με την παράταξη του, μετά τις επίμαχες αναρτήσεις του. Ο Χανιώτης βουλευτής αρχίζοντας χθες επισήμως τις προεκλογικές του περιοδείες, επισκεπτόμενος την ΔΕΥΑΒΑ στο δήμο Πλατανιά,  εμφανίσθηκε φειδωλός όταν ρωτήθηκε σχετικά. Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ενώ δήλωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε τελειώσει εδώ και ένα χρόνο με την αποκάλυψη της υπόθεσης Πάτση και την αποτελείωσε το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Εσείς πως με βλέπετε; Στενοχωρημένο;» ήταν η απάντηση του, στο ερώτημα αν έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι σχέσεις του στο εσωτερικό της παράταξης και στην πολιτική σκηνή. Ο κ. Παύλος Πολάκης έφτασε μαζί με τους συνεργάτες του στα Γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειου Άξονα στο Γεράνι του δήμου Πλατανιά λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι. Ενημερώθηκε εκτενώς από την διοίκηση και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΒΑ και από τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη για τα μεγάλα ζητήματα της επιχείρησης και για τα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και στη συνέχεια επισκέφθηκε την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων που εξυπηρετεί όλο το παραλιακό μέτωπο και τμήμα των Χανίων .

Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΔΕΥΑΒΑ ο Χανιώτης βουλευτής εκτίμησε ότι η χώρα θα έχει ισχυρή κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή των εκλογών ενώ σημείωσε πως είναι στο χέρι των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων να στηρίξουν μια προοδευτική κυβέρνηση η οποία να βάλει τη χώρα σε άλλες ράγες. Αν αυτό δεν συμβεί τόνισε, τότε θα οδηγηθούμε σε δεύτερες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίζει αυτοδυναμία.

Ο Παύλος Πολάκης υπογράμμισε ότι η στροφή για την καταδίκη της Νέας Δημοκρατίας άρχισε από την υπόθεση Πάτση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν το έχετε καταλάβει έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη από σήμερα. Το σημείο στροφής για την καταδίκη της ΝΔ ήταν η ιστορία με τον Πάτση από πέρυσι τον Οκτώβρη ,ήταν η ιστορία των απευθείας αναθέσεων που κατάλαβαν όλοι ότι εμείς αφήσαμε 37 δις και τα τρωκτικά της ΝΔ έφαγαν 10 δις με απευθείας αναθέσεις. Η τραγική ιστορία των Τεμπών της σύγκρουσης των τραίνων σε μια ευρωπαϊκή χώρα το 2023 με 57 νεκρούς, έδειξε όχι την ανεπάρκεια, την αχρηστία του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους» σημείωσε χαρακτηριστικά.  

Δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Παύλος Πολάκης, είναι να αποκατασταθεί το ζήτημα της διαχείρισης και του ελέγχου των ΔΕΥΑ, να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας,  και να επιστραφούν οι μετοχές  της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΥΑΘ στο δημόσιο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αφήσει να εξελιχτεί η προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού που ξεκίνησε η ΝΔ μέσα από τον οικονομικό στραγγαλισμό των ΔΕΥΑ με την εκτίναξη του ενεργειακού κόστους» υπογράμμισε ο κ. Παύλος Πολάκης.

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια