Μανούσος Βολουδάκης: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Χανιώτη πολιτικού (pics, vid)

Κρήτη
Μανούσος Βολουδάκης: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Χανιώτη πολιτικού (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σαρανταήμερο μνημόσυνο που τελέστηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, το "παρών" έδωσε και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας
  • Σαράντα ημέρας από τον θάνατο του Χανιώτη πολιτικού
  • Σ. Πέτσας: Ο Μ. Βολουδάκης άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή
  • Τίμησαν τη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη

Τη μνήμη του Χανιώτη βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη που έφυγε από τη ζωή πριν από σαράντα ημέρες μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, τίμησαν χθες η οικογένεια, φίλοι ,συνεργάτες του, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και πολίτες των Χανίων.

Στο σαρανταήμερο μνημόσυνο που τελέστηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, το "παρών" έδωσε και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

«Ποτέ δεν ξεχνάω τον Μανούσο. Έναν άνθρωπο που συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια ,έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην πολιτική ζωή της χώρας και πιστεύω θα γραφεί η ιστορία η δική του για τη βοήθεια που έδωσε στον τόπο του να γίνει καλύτερος» είπε προσερχόμενος στη Μητρόπολη ο κ. Πέτσας.

Για τον Μανούσο Βολουδάκη που υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τα βουλευτικά έδρανα μίλησε και ο βουλευτής Χανίων Γιάννης Κασσελάκης ο οποίος κατέλαβε την έδρα του εκλιπόντος. «Ο Μανούσος Βολουδάκης έχει καταγραφεί στη συνείδηση των Χανιωτών για το δημοκρατικό του πνεύμα, για τους αγώνες του, για τον πολιτισμό του» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Το όνομα του 57χρονου πολιτικού συνδέθηκε με σημαντικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του για το νομό Χανίων, για την ανάπτυξη του οποίου αγωνιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Μανούσος Βολουδάκης έφυγε αιφνίδια στις 8 Φεβρουαρίου μετά από ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του. Άφησε πίσω του την μητέρα, την σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News