Πέτσας από Χανιά: «Να ομονοήσουμε για να μη γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», υπογράμμισε μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)

Χανιά
Πέτσας από Χανιά: «Να ομονοήσουμε για να μη γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», υπογράμμισε μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στο ετήσιο μνημόσυνο των Βενιζέλων, ο κ. Πέτσας αφού μίλησε για το φωτεινό παράδειγμα του Εθνάρχη, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι Έλληνες θα εγκρίνουν με την ψήφο τους το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες

Στην ευθύνη του πολιτικού συστήματος να ομονοήσει για να μην ξαναγίνει ποτέ δυστύχημα αντίστοιχο των Τεμπών, αναφέρθηκε σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου, από τα Χανιά ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στο ετήσιο μνημόσυνο των Βενιζέλων, ο κ. Πέτσας αφού μίλησε για το φωτεινό παράδειγμα του Εθνάρχη, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι Έλληνες θα εγκρίνουν με την ψήφο τους το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες. 

"Νομίζω ότι αυτό που έχουμε να κάνουμε σαν πολιτικό σύστημα γενικά, είναι να φροντίσουμε να ομονοήσουμε για να μην ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτό το χρωστάμε στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα" υπογράμμισε ο Στέλιος Πέτσας και πρόσθεσε πως "η σταθερότητα στο πολιτικό σύστημα έχει να κάνει με την πρόταση για το μέλλον με βάση την πυξίδα του παρελθόντος. Διαχειριστήκαμε πολύ δύσκολες κρίσεις και πιστεύω παρά την πανδημία, την ενεργειακή κρίση ,την κλιματική κρίση, το μεταναστευτικό, καταφέραμε να πάμε το καράβι της χώρας πιο μπροστά. Ο κόσμος θα εμπιστευτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίζουμε σε αυτή την πορεία αταλάντευτα γιατί έχει το σχέδιο εκείνο το οποίο οι Έλληνες θα εγκρίνουν με την ψήφο τους όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News