default-image

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χανιώτης για το βιασμό 51χρονης στα Χανιά (vid)

Χανιά
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χανιώτης για το βιασμό 51χρονης στα Χανιά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από την απολογία του, ο 51χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σύμφωνα με πληρφορίες του neakriti.gr, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη θέληση της καταγγελουσας - Σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο ανακριτής πείστηκε από τους ισχυρισμούς του πελάτη του πως υπήρξε διαφωνία για τα χρήματα που είχαν προσυμφωνήσει και τότε προέβη στην καταγγελία του βιασμού

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών των Χανίων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, ένας 51χρονος Χανιώτης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από καταγγελία για βιασμό που έκανε σε βάρος του μία γυναίκα 51 ετών από το Μαρόκο, που διαμένει στα Χανιά.

Μετά από την απολογία του, ο 51χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σύμφωνα με πληρφορίες του neakriti.gr, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη θέληση της καταγγελουσας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 51χρονου, Δημήτρη Παντελακη, ο ανακριτής πείστηκε από τους ισχυρισμούς του πελάτη του πως υπήρξε διαφωνία για τα χρήματα που είχαν προσυμφωνήσει και τότε προέβη στην καταγγελία του βιασμού.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η ίδια στην προσπάθειά της να βρει δουλειά είχε δημοσιεύσει μία σχετική αγγελία, μέσω της οποίας ζητούσε ακόμα και να προσέχει ηλικιωμένα άτομα.

Ο 51χρονος μόλις είδε τη σχετική αγγελία τηλεφώνησε στη γυναίκα, λέγοντάς της πως έχει ένα συγγενικό πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να προσέχει. Χωρίς πολλά λόγια έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθούν με σκοπό να τη μεταφέρει στο σπίτι του συγγενικού του προσώπου, στο οποίο θα παρείχε τις υπηρεσίες της η γυναίκα.

Δυστυχώς όμως για την 51χρονη η συνέχεια ήταν άκρως οδυνηρή, καθώς, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Ο εν λόγω Χανιώτης - που σημειωτέον είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, για άλλες όμως υποθέσεις - επιβίβασε τη γυναίκα στο αυτοκίνητό του και, αντί για το σπίτι που της είχε πει, τη μετέφερε σε ένα αλσύλλιο, όπου με τη χρήση βίας τη βίασε.

Η γυναίκα, όταν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, μετέβη κατευθείαν στην Αστυνομία, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε, το θύμα αναγνώρισε τον 51χρονο Χανιώτη.

Οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν, περνώντας του χειροπέδες, ενώ ο ίδιος φέρεται να είπε στην Αστυνομία πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα περιέγραψε η γυναίκα, αλλά πως εκείνη ζήτησε χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν και όταν εκείνος φέρεται να της έδωσε λιγότερα απ’ όσα είχε ζητήσει, η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Χανίων του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News