Χανιά: «Τον είδαμε μέσα σε μια λίμνη αίματος» - Μαρτυρία σοκ για τον 29χρονο που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο (vid, pics)

Χανιά
Χανιά: «Τον είδαμε μέσα σε μια λίμνη αίματος» - Μαρτυρία σοκ για τον 29χρονο που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής περιγράφουν στο neakriti.gr τις εικόνες που αντίκρυσαν στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε΄ και Μυλωνογιάννη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 29χρονος Χανιώτης ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, με απότέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

Με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και με ακρωτηριασμένο το άκρο του αριστερού του ποδιού, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, ο 29χρονος Χανιώτης που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα που συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Ε΄ και Μυλωνογιάννη.

Ήταν λίγο μετά τις επτά το πρωί, όταν ο νεαρός κινούμενος με τη μοτοσικλέτα του επί της Γρηγορίου Ε΄, φέρεται να παραβίασε το STOP, έπεσε πάνω σε διερχόμενο ΙΧ και εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο, είδαν τον 29χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε ήδη χάσει το πόδι του από την σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με το ΙΧ. και όσοι βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα.

Ο κ. Γιώργος Χαροκοπάκης, ο οποίος διατηρεί κουρείο στην οδό Σφακιανάκη, είχε μόλις ανοίξει την επιχείρηση του. Δευτερόλεπτα πριν, ο 29χρονος περνώντας από την προηγούμενη διασταύρωση τον χαιρέτησε. «Το γνωρίζω το παιδί και δυστυχώς όταν μου κόρναρε δεν πρόλαβα να τον σταματήσω για να πιούμε καφέ. Άκουσα τον εκκωφαντικό θόρυβο, έτρεξα και τον είδα στην άσφαλτο. Ήταν σε άσχημη κατάσταση. Έχανε πάρα πολύ αίμα», είπε ο κ. Χαροκοπάκης,, ο οποίος σημείωσε πως έφτασε αρχικά η αστυνομία και λίγο αργότερα, δεκαπέντε λεπτά μετά, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο νοσοκομείο Χανίων ο 29χρονος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση ποδοκνημικής και εισήχθη στη Μ.Ε.Θ. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή. Την ίδια στιγμή επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δημαρχείου Χανίων όπου καταγράφηκε το ατύχημα, μιλούν για τροχαία που επαναλαμβάνονται με κοινά χαρακτηριστικά. «Επειδή είμαι πάρα πολλά χρόνια στη γειτονιά, έχω δει πάρα πολλά τροχαία ατυχήματα ,έχουν χάσει νέα παιδιά τη ζωή τους στα συγκεκριμένα σταυροδρόμια και είχαμε τώρα αυτό το ατυχές περιστατικό όπου δυστυχώς το παιδί έχασε το πόδι του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Χαροκοπάκης.

Εξακολουθούν να οδηγούν με τέρμα το γκάζι

Τα στοιχεία που έδωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα (13/3) στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης αναδεικνύουν για μια ακόμη εβδομάδα την υπερβολή ταχύτητα, ως την παράβαση της εβδομάδας. Σε 8.155 ελέγχους, βεβαιώθηκαν 1.922 παραβάσεις. Από αυτές, οι 234 αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 150 μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 122 μη χρήση ζώνης ασφαλείας , οι 120 οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, οι 45 χρήση κινητού τηλεφώνου. Εξήντα μια παραβάσεις βεβαιώθηκαν για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα , τριάντα οκτώ για αντικανονικό προσπέρασμα, ενώ σε ενενήντα μια ανήλθαν οι παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς. Δεκαοκτώ οδηγοί πιάστηκαν μετά από παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη ενώ βεβαιώθηκαν χίλιες σαράντα δύο λοιπές παραβάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News