Δυστύχημα στα Τέμπη: Δύο Χανιώτες φοιτητές νοσηλεύονται με εγκαύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Χανιά
Δυστύχημα στα Τέμπη: Δύο Χανιώτες φοιτητές νοσηλεύονται με εγκαύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, που έχει κληθεί να αναλάβει την εκπροσώπησή τους έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι οικογένειες των δύο νεαρών, πρόκειται για δύο εγκαυματίες που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Με εγκαύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται δύο φοιτητές από τα Χανιά. Οι δύο Χανιώτες ήταν επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό νεκρών και τραυματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του ενός εκ των δύο φοιτητών από τα Χανιά είναι αρκετά πιο σοβαρή, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες από το νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ και ο δεύτερος είναι εγκαυματίας. Αρχικά οι δύο τραυματίες είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Λάρισας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτούν σε μεγαλύτερο νοσοκομείο και έτσι διακομίστηκαν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, που έχει κληθεί να αναλάβει την εκπροσώπησή τους έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι οικογένειες των δύο νεαρών από τα Χανιά, πρόκειται για δύο εγκαυματίες που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

«Η κατάστασή τους δεν είναι καλή και για αυτό δεν παρέμειναν στα νοσοκομεία της Λάρισας αλλά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για δύο οικογένειες φοιτητών από τα Χανιά που τραυματίστηκαν στα Τέμπη και οι οικογένειές τους μου ζήτησαν ν’ αναλάβω την εκπροσώπηση τους», αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας, όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Μάλιστα ο κ. Κούγιας διευκρίνισε πως τα σοβαρά τραύματα των δύο φοιτητών έχουν προκύψει από πολλαπλά εγκαύματα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News