Τραγωδία στα Χανιά - Εντοπίστηκε πτώμα στην Δυτική Τάφρο

Χανιά
Τραγωδία στα Χανιά - Εντοπίστηκε πτώμα στην Δυτική Τάφρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 9 το πρωί στις αστυνομικές αρχές των Χανίων, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα για τον εντοπισμό πτώματος στην περιοχή της δυτικής Τάφρου, που είναι ένα πολυσύχναστο σημείο κοντά στο λιμάνι.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το άψυχο σώμα του άνδρα και το μετέφερε στο νεκροτομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το πτώμα που μέχρι το μεσημέρι δεν είχε ταυτοποιηθεί ανήκει σε άνδρα ηλικίας μεταξύ 40 με 50 ετών.

Το πτώμα βρήκε διερχόμενος πολίτης που έκανε τον πρωινό του περίπατο στο σημείο και άμεσα ειδοποίησε τις αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. με βάσει τις ενδείξεις που έχει στην διάθεση της, φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα πως μάλλον πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες φέρεται να έπεσε από τα τείχη της δυτικής Τάφρου, δηλαδή από ύψος πολλών μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας πιθανότατα έπεσε είτε χθες το βράδυ, είτε στην διάρκεια της νύχτας έως το ξημέρωμα κάτω από συνθήκες που, όπως προαναφέραμε, διερευνώνται.

Πάντως προς ώρας οι ενδείξεις που έχει ΕΛ.ΑΣ. συγκλίνουν ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα -όπως αυτό της πτώσης λόγω ατυχήματος ή παθολογικών αιτιών- παραμένουν ανοικτά και φυσικά βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο νεκροτομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News