Χανιά: Ανείπωτος θρήνος για τον 20χρονο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη - Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα

Κρήτη
Χανιά: Ανείπωτος θρήνος για τον 20χρονο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη - Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρακτικά μηνύματα από τον πατέρα και τα αδέρφια του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, του 20χρονου που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σε τροχαίο - Η θλιβερή είδηση έγινε γρήγορα γνωστή, με τους οικείους του, την τοπική κοινωνία αλλά και τους φίλους του από τον στρατό και τον χώρο του χάντμπολ να έχουν «παγώσει»

Ανείπωτη θλίψη για τον 20χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τη μονάδα όπου υπηρετούσε, αλλά και τον σύλλογο όπου αγωνιζόταν ως αθλητής χάντμπολ.

Την ίδια ώρα Σπαρακτικά μηνύματα από τον πατέρα και τα αδέρφια του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, για την ανείπωτη τραγωδία στα Χανιά, καθώς ο 20χρονος Τάσος Ξεκουκουλωτάκης σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα. Ο άτυχος νεαρός ήταν εξοδούχος από την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, όπου υπηρετούσε, και περίπου στις 1:30 συνέβη το μοιραίο.

Την ίδια ώρα η τραγική είδηση έγινε γρήγορα γνωστή, με τους οικείους του, την τοπική κοινωνία αλλά και τους φίλους του από τον στρατό και τον χώρο του χάντμπολ να έχουν «μουδιάσει». Μάλιστα, ανακοίνωση για τον θάνατο του 19χρονου εξέδωσε η ΟΧΕ, καθώς ο νεαρός ήταν αθλητής του Ωρίωνα Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με απέραντη θλίψη ανακοινώνει ότι ο 19χρονος αθλητής του Ωρίωνα Χανίων Τάσος Ξεκουκουλωτάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Τάσος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το χάντμπολ το οποίο αγάπησε και έπαιζε από μικρή ηλικία.

Περίμενε πως και πώς να επιστρέψει στις προπονήσεις, στους συμπαίκτες του και τους προπονητές του…

Αθλητής του Ωρίωνα Χανίων από την κατηγορία των μίνι, ο Τάσος συμμετείχε στα πανελλήνια πρωταθλήματα του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ, ενώ είχε κληθεί και στις προεθνικές ομάδες μικρών ηλικιών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του Τάσου, καθώς και στην ομάδα του, τον Ωρίωνα Χανίων.

Τάσο, τώρα θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών που τους άρεσε πολύ να δουλεύουν με νέα παιδιά.

Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων».

Συγκλονίζει ο ιερέας πατέρας του

Ο θάνατός του Τάσου ήταν ένα μεγάλο σοκ για την τοπική κοινωνία, ενώ η οικογένεια θρηνεί για το παλικάρι που χάθηκε τόσο άδοξα. Ο πατέρα του, πρωτοπεσβύτερος Δημήτριος, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media είπε το, τόσο πρόωρο, αντίο στον γιο του.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου. Καλό παράδεισο. Χριστός Ανέστη», έγραψε στο Facebook.

Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του

Τα μηνύματα κατακλύζουν τα social media για τον αδόκητο χαμό του 20χρονου./

Σπαρακτικό ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο αδερφός του, με μια κοινή τους φωτογραφία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε ο 20χρονος.

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ.

Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός.

Σ' αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1627101368006676480

Σοκαριστικές οι εικόνες από το δυστύχημα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Χανιά, με αποτέλεσμα ένας 20χρονος να χάσει ξαφνικά τη ζωή του…

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr, το όχημα έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου νέου από το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 20χρονος Τάσος απεγκλωβίστηκε νεκρός τη νύχτα από το όχημά του ύστερα από τροχαίο στο οποίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες. Σημειώνεται, ότι ο Τάσος υπηρετούσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Ο 20χρονος προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όπου και εξέπνευσε. Για τον απεγκλωβισμό του επιχειρησε η Πυροσβεστική η οποία ολοκλήρωσε το έργο της στις περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα.

Παράλληλα, συγκλονίζει η ανάρτηση του αδερφού του στα social media, όπου αποχαιρετά τον άτυχο Τάσο που έφυγε τόσο άδικα απο τη ζωή στα 20 του χρόνια. «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ' αγαπώ.» γράφει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News