Δυστύχημα στα Χανιά: Σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο του 20χρονου Τάσου που «έσβησε»

Κρήτη
Δυστύχημα στα Χανιά: Σοκαριστικές εικόνες από το αυτοκίνητο του 20χρονου Τάσου που «έσβησε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr, το όχημα έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα λόγω της σφοδρής σύγκρουσης

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στα Χανιά, με αποτέλεσμα ένας 20χρονος να χάσει ξαφνικά τη ζωή του…

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr, το όχημα έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου νέου από το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 20χρονος Τάσος απεγκλωβίστηκε νεκρός τη νύχτα από το όχημά του ύστερα από τροχαίο στο οποίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες. Σημειώνεται, ότι ο Τάσος υπηρετούσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Ο 20χρονος προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όπου και εξέπνευσε. Για τον απεγκλωβισμό του επιχειρησε η Πυροσβεστική η οποία ολοκλήρωσε το έργο της στις περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα.

Παράλληλα, συγκλονίζει η ανάρτηση του αδερφού του στα social media, όπου αποχαιρετά τον άτυχο Τάσο που έφυγε τόσο άδικα απο τη ζωή στα 20 του χρόνια. «Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ' αγαπώ.» γράφει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News