Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανούσο Βολουδάκη - Στη Μητρόπολη η σορός του (εικόνες)

Κρήτη
Χανιά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανούσο Βολουδάκη - Στη Μητρόπολη η σορός του (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από λίγη ώρα, η σορός του εκλιπόντος μεταφέρθηκε από το σπίτι του, στη Μητρόπολη Χανίων και αναμένεται στις 12:00 να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, τελείται σήμερα Σάββατο, η κηδεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη που έφυγε τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 57 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο. Πριν από λίγη ώρα, η σορός του εκλιπόντος μεταφέρθηκε από το σπίτι του, στη Μητρόπολη Χανίων και αναμένεται στις 12:00 να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εξόδιο ακολουθία θα παραστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 «Δεν θα ξεχάσω την αγάπη που μας έδειχνε. Ακόμα και όταν έμαθε το πρόβλημα υγείας του και κλήθηκε να μας ενημερώσει ,η φωνή του ήταν σταθερή, ο ίδιος ήταν δυνατός , «συνεχίζουμε κανονικά», αυτές ήταν οι λέξεις του», αναφέρει η συνεργάτιδά του Μανούσου Βολουδάκη, Στέλλα Παπαπαναγιώτου.  

Πολίτες που στήριξαν τον Μανούσο Βολουδάκη ως πολιτικό και ως άνθρωπο μιλούν για μια προσωπικότητα με ήθος, ευγένεια και αλτρουισμό.

Η ταφή του Μανούσου Βολουδάκη θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά. Το δημοτικό συμβούλιο Χανίων κήρυξε το Σάββατο, ως ημέρα πένθους για το δήμο. Στην εξόδιο ακολουθία αναμένεται να παραστεί και ο Πρωθυπουργός όπως και πολυμελής αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News