Συγκλονίζει η διευθύντρια της ΜΕΘ για την 17χρονη που νοσηλευόταν 50 μέρες μετά τον τοκετό

Κρήτη
Συγκλονίζει η διευθύντρια της ΜΕΘ για την 17χρονη που νοσηλευόταν 50 μέρες μετά τον τοκετό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τη μάχη η 17χρονη μετά από 50 ημέρες στη ΜΕΘ με σηπτικό σοκ πήρε εξιτήριο

Κέρδισε τη «μάχη» για τη ζωή η 17χρονη κοπέλα η οποία στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου έγινε μητέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Η ανήλικη κοπέλα η οποία είχε γεννήσει με καισαρική - νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία - ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κινδύνεψε σοβαρά να χάσει τη ζωή της, καθώς υπέστη σηπτικό σοκ μετά από βαριά φλεγμονή!

Όπως αναφέρεται, ωστόσο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του Νοσοκομείου, η ανήλικη μανούλα έλαβε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και νοσηλεύεται πλέον σε Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. Μπορεί ο δρόμος μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της να είναι μακρύς, ωστόσο, τα πολύ δύσκολα βρίσκονται ήδη πίσω για την 17χρονη, η οποία ανυπομονεί να σμίξει με τη νεογέννητη κορούλα της , την οποία ακόμη δεν έχει χαρεί!

Μιλώντας στη neakriti.gr και την ΚΡΗΤΗ TV η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, Ευδοκία Πάνου, ανέφερε ότι ήταν «μια πάρα πολύ συγκινητική ημέρα σήμερα. Ήμασταν όλοι χαρούμενοι και κλαίγαμε! (…) Εμείς οι γιατροί και νοσηλευτές της ΜΕΘ για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε… Αυτή είναι η μεγαλύτερή μας ανταμοιβή!».

Η κ. Πάνου στάθηκε, πάντως, και στην κρισιμότητα της κατάστασης της 17χρονης, η οποία, κινδύνεψε πάρα πολλές φορές κατά την 50ημερη νοσηλεία της στη ΜΕΘ. «Ειδικά όταν ήρθε τα πρώτα δύο 24ωρα η κατάσταση της ήταν τραγική. Δώσαμε μαζί μια τεράστια μάχη: Οι χειρουργοί, οι γυναικολόγοι, οι γιατροί και οι νοσηλευτές της ΜΕΘ. 50 μέρες έκατσε σε εμάς!», ανέφερε η κ. Πάνου συμπληρώνοντας ότι «κατά τη διάρκεια της νοσηλείας κινδύνεψε πάρα πολλές φορές η κοπέλα, η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News