Θλίψη στα Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου, Γιώργος Δερμιτζάκης

Χανιά
Θλίψη στα Χανιά: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου, Γιώργος Δερμιτζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Καντάνου Σελίνου Γιώργου Δερμιτζάκη, σκόρπισε τη θλίψη τα Χανιά

Θλίψη στα Χανιά έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Καντάνου Σελίνου Γιώργου Δερμιτζάκη που έφυγε το πρωί σε ηλικία 71 ετών. Ο Γιώργος Δερμιτζακης διετέλεσε από το 1998 ως το 2006 δήμαρχος Πελεκάνου ενώ από το 2011μεχρι το 2014 ηγήθηκε του καλλικρατικου Δήμου Καντανου Σελινου.

Πέρα από την ενασχόληση του όμως με την αυτοδιοίκηση και την ενεργή παρουσία του στα κοινά στην ευρύτερη περιοχή του Σελίνου, υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός γιατρός - ο μοναδικός στην περιοχή της Παλαιόχωρας και των γύρω χωριών για πολλά χρόνια. Ήταν στενός φίλος και κουμπάρος του αειμνήστου Μανώλη Σκουλάκη, αγωνίστηκε για τα προβλήματα του Σελίνου και για την ανάπτυξη της Παλαιοχωρας. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων ενώ η απώλεια του 71χρονου γιατρού και αυτοδιοικητικου έχει σκορπίσει τη θλίψη στον τόπο του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον ιερό ναό Ευαγγελίστριας στην Παλαιόχωρα.

Συλλυπητήρια Παπαδογιάννη για το θάνατο του Γιώργου Δερμιτζάκη

Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ, κ. Άρη Παπαδογιάννη, για τον θάνατο του Γιώργου Δερμιτζάκη

Με αφορμή το θάνατο, του πρώην Δημάρχου Καντάνου Σελίνου, Γεωργίου Δερμιτζάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προέβη στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση:

«Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο, ενός Δημάρχου, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών, πραγματικός ακούραστος εργάτης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, δεν έπαψε ποτέ να είναι ο γιατρός,  που έσκυβε πάντα στα προβλήματα υγείας του κάθε ασθενή συγχωριανού του στην Παλαιόχωρα, αλλά κι ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Η απώλεια του Γιώργου Δερμιτζάκη, αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του»

Συλλυπητήριο Μαλανδράκη                                              

Ο Δήμαρχος Πλατανιά και Γραμματέας της ΠΕΔ Κρήτης κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Δημάρχου Πελεκάνου και μετέπειτα Καντάνου-Σελίνου, Γιώργου Δερμιτζάκη, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Γιώργος Δερμιτζάκης υπηρέτησε με ήθος και ευσυνειδησία την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Ακούραστος κι εργατικός, με σπουδαία δράση στην τοπική κοινωνία τόσο ως αυτοδιοικητικός αλλά και και ως γιατρός, με ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη προς τον τόπο του και τους συνανθρώπους του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια,  στην οικογένειά του και στους οικείους του καθώς και στην αυτοδιοικητική οικογένεια του Δήμου Καντάνου- Σελίνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News